Çözüldü Epic Games GTA V nasıl Steam'de oynanıyor gibi gözükür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
16 Kasım 2018
Mesajlar
10.530
Makaleler
14
Çözümler
60
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Steam kütüphanesine hangi kısayolu eklemeliyim?
Epic Games'den aldığım GTA V'yi oynarken Steam'deki arkadaşlar kısmında GTA V oynadığımın anlaşılmasını istiyorum. Önce GTAV'yi yaptım fakat olmadı, daha sonra PlayGTAV yaptım fakat onda da zaman aşımına uğruyor sanırım.

1609586150981.png
 
Çözüm
Merhaba, Steam kütüphanesine hangi kısayolu eklemeliyim?
Epic Games'den aldığım GTA V'yi oynarken Steam'deki arkadaşlar kısmında GTA V oynadığımın anlaşılmasını istiyorum. Önce GTAV'yi yaptım fakat olmadı, daha sonra playgtav yaptım fakat onda da zaman aşımına uğruyor sanırım.

Eki Görüntüle 812887

Yani çok uğraştırıcı 3. parti bir yazılım kullanmaya çalışmak istemiyorum. Sadece hangi exe dosyasını Steam kütüphaneye taşımam gerektiğini bulamıyorum.

Dostum işe yaramaz. Epic Games Store'dan alınan herhangi bir ürünü Epic Games Store dışında çalıştırmanız mümkün gözükmüyor. Ancak Epic Games Store başlatıcısı üzerinden oyuna erişebilirsiniz. Firmaların kendince yaptığı koruma sistemleri oluyor bunlar. Yani hayır Steam'e kısayol eklerseniz bile oyun açılmayacaktır. Onun yerine Epic Games başlatıcısını ya da herhangi bir şeyi Steam'e kısayol ekledikten sonra ismini Grand Theft Auto V olarak değiştirerek illüzyon yapabilirsiniz. Umarım yardımım dokunmuştur.😉
Kısayol olarak eklersen "GTA 5 oynuyor" olarak gözükmez, "Steam dışı oyunda" olarak gözükür. "GTA 5 oynuyor" gözükmek istiyorsan oyunu Steam'den satın alman gerekiyor.
Ben aynısını "Cyberpunk 2077" için denedim oyunun kısayolunu steam'e ekledim ve oyundayken arkadaşıma sordum ne gözüküyor diye verdiği cevap "Cyberpunk 2077" oynuyorsun dedi yani oyunun ismi gözüküyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı