S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.830 Makaleler 13 Çözümler 35 3 Mayıs 2021 #11 Lord_Gha dedi: GTA 5, Metro Exodus, Jurassic World Evolution var. Dahası aklımda değil ama. Genişletmek için tıkla... Exodus ile 50TL edebilir.
Lord_Gha dedi: GTA 5, Metro Exodus, Jurassic World Evolution var. Dahası aklımda değil ama. Genişletmek için tıkla... Exodus ile 50TL edebilir.
Lord_Gha Picopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 79 Yer Seul/Güney Kore Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #12 EmirFatih dedi: Bunlar ücretsiz verilen oyunlar insanların para vereceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben Metro Exodus ve jurassic World'u satın aldım.
EmirFatih dedi: Bunlar ücretsiz verilen oyunlar insanların para vereceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben Metro Exodus ve jurassic World'u satın aldım.
EmirFatih Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Mayıs 2021 #13 Lord_Gha dedi: Ben Metro Exodus ve jurassic World'u satın aldım. Genişletmek için tıkla... Sizin şanssızlığınız ben de Rocket League ve Cities: Skylines'i satın almıştım.
Lord_Gha dedi: Ben Metro Exodus ve jurassic World'u satın aldım. Genişletmek için tıkla... Sizin şanssızlığınız ben de Rocket League ve Cities: Skylines'i satın almıştım.
Alteargame Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #14 Lord_Gha dedi: Hesapta sıfırdan alırken toplamda 707.71 TL vereceğiniz oyunlar var. Genişletmek için tıkla... kimse almaz alsa bile max 30 tl steam hesabı olsa neyse
Lord_Gha dedi: Hesapta sıfırdan alırken toplamda 707.71 TL vereceğiniz oyunlar var. Genişletmek için tıkla... kimse almaz alsa bile max 30 tl steam hesabı olsa neyse