Çözüldü Epic Games iade edince param gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet00008

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben 5 Ocak tarihinde Epic Games'ten indirimli EA FC24 aldım ve yükledim. Ama bilgisayarım yeterli olduğu halde bir hata olduğu için açılmıyordu bende bu sebeple iade seçeneğini işaretledim. Direkt iade edildi dedi fakat oyun hala kütüphanemdeydi ve iade ettikten sonra açılıp oynanmaya başladı. Bende iade ettiyse parasını alıp tekrar oyunu alırım dedim fakat ne para geldi ne de bir şey geldi oyun öylece gitti. Şimdi ticket açıyorum o da açılmıyor. Hem param gitti hem oyun gitti ne yapmam gerek?

Çözüm
Oyun kütüphaneden gitti ise eğer. Bankanıza bağlı olarak, 3 hafta içinde para iadesi gerçekleşir. Para iadesi anlık olarak hemen gelmez. Oyunu tekrar alabilirsiniz yani. Diğer satın alımda ki iade paranız 3 hafta içinde yatırırlar diye tahmin ediyorum.
Oyun kütüphaneden gitti ise eğer. Bankanıza bağlı olarak, 3 hafta içinde para iadesi gerçekleşir. Para iadesi anlık olarak hemen gelmez. Oyunu tekrar alabilirsiniz yani. Diğer satın alımda ki iade paranız 3 hafta içinde yatırırlar diye tahmin ediyorum.

Çözüm
Paranın tekrar hesabına gönderilmesi biraz uzun sürüyor maalesef. 1-2 hafta sürüyordu yanılmıyorsam.

Daha dün aynı şeyi yaşadım biraz araştırma yaptıktan sonra öğrendim.Epic games öncelikle iade ettiğiniz ürünü onayladığı için iade edildi olarak gözüküyor oyun gidiyor ve epic games para iadesi yapıyor fakat bu para gelme meselesi banka ile alakalıdır.Epic games para iadesi yapar bankanız ise 1ile 7 gün arasında paranıza hesabınıza yatırır.Daha dün böyle birşey yaşadım sizede bilgi vermek istedim.

Hmm anladım teşekkür ederim.

Paranın tekrar hesabına gönderilmesi biraz uzun sürüyor maalesef. 1-2 hafta sürüyordu yanılmıyorsam.

Teşekkür ederim, peki ben şimdi oyunu tekrar alsam yani parayı iki kere vermiş olacağım ama 2 hafta sonra ilk aldığım iade gelir değil mi?

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Ben olsam oyunu tekrar almam. Sıkıntı çıkabilir.

Gelir neden gelmesin o farklı bir işlem sonuç olarak. Zaten yukarıda ki yazıda belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…