Rehber Epic Games indirme hızını en az 3 kat artırmak

Bunu da deneyelim belki olur. Bıktık 5 MB ile inmesinden.

Epic Games uygulaması bazen indirmede sınırlama yapıyor mesela 10 MB saniyede indirme hızınız varsa bunu 5MB olarak verebiliyor bu uygulama ile artık bunu yapamıyor ve internetinizin indirme hızınıza göre indirmeye başlıyor.

Araştırdım soruşturdum ve sonunda iyi bir haberi bilmeyen kullanıcılar için paylaşmak için buraya geldim. En az 3 kat indirme hızı artacak deneyin ve yorumlarınızı yazın arkadaşlar!

Şimdiden iyi eğlenceler.

Önemli! Epic Games'in kapalı olduğuna dikkat edin!

Windows +r tuşu ile çalıştırı açın ve;

Çalıştır kısmına yazacagınız: %localappdata% Enter'e basın ve çıkan dosyalardan Epic Games Launcher >saved >config>windows>engine yazan not defterine girin ve aşağıdaki kodları oraya yapıştırın ve kaydedin ve Epic Games'si başlatın.

Engine klasörüne yazacağınız kod:
[HTTP] httptimeout = 10.
Httpconnectiontimeout = 10.
Httpreceivetimeout = 10.
Httpsendtimeout = 10.

[Portal.BuildPatch]
Chunkdownloads = 3
Chunkretries = 20.
Retrytime=0.5

Çok teşekkürler adamsın oldu GTA 5 indiriyordum 15 saat diyordu şimdi 5-6 saat oldu.

Hiç bir değişiklilik olmadı görsel bir yanıltmaca, 2 saate inecek dediği oyun 10 saattir aynı devam ediyordu. Kod silip indirmeye başlayınca 7 saat kaldığını gördüm. Bu olay cheat engine ile steam'de indirme yaparken uygulamadan steam açıp hızı x2 yapınca, download mb ila süresini kısa gösteriyordu. Ama gün sonunda internet hızın kaçsa o saatte iniyordu.

Yeni konular

Geri
Yukarı