GTA 5 indiriyordum, yaklaşık 20-30 GB indirmiştim. Sonrasında Epic Games'ten çıkış yaptım 2-3 saat sonra bilgisayara bir daha oturup indirmeye başladığımda 0'dan başladı. Neden böyle oldu? Öncesinde hiç olmamıştı. İndirme hızını da 200 KB/s gösteriyor ama 1 MB, 1 MB indiriyor her saniye.
Benim GTA 5 indirmesini bilgisayar birden kendini kapatması ile epic games indirmeyi sıfırladı fakat anlamadığım şey ise hala boyut olarak bilgisayar kapanmadan önce indirdiği boyutu gösteriyor son 6 gb kala kapanmıştı ve şimdi boyut olarak 89 gb gösteriyor fakat sıfırdan yüklemeye başlıyor. Bunun sebebi nedir? Bulutta mı duruyor şuan indirilmiş 89 gb ?? Eki Görüntüle 564561
Yüklemesi şuan daha 3.7 gb'da yani daha yüklenecek boyut olarak 91.3 gb var. Birde Epic games ayarlarında bu ayar var 6 gb daha indirsem geri kalanını buluttan alır mı ki ?
Ş
GTA 5 indiriyordum, yaklaşık 20-30 GB indirmiştim. Sonrasında Epic Games'ten çıkış yaptım 2-3 saat sonra bilgisayara bir daha oturup indirmeye başladığımda 0'dan başladı. Neden böyle oldu? Öncesinde hiç olmamıştı. İndirme hızını da 200 KB/s gösteriyor ama 1 MB, 1 MB indiriyor her saniye.
Yüklemesi şuan daha 3.7 gb'da yani daha yüklenecek boyut olarak 91.3 gb var. Birde Epic games ayarlarında bu ayar var 6 gb daha indirsem geri kalanını buluttan alır mı ki ?Eki Görüntüle 564570
Ş
O bulut'a kaydet dediği şey oyunun bölümünü kaydetmen yani indirmeni değil. Mesela bir oyun oynuyorsun düşün işin çıktı kaydet diyince bulutada kaydediyor yedek olarak.
O bulut'a kaydet dediği şey oyunun bölümünü kaydetmen yani indirmeni değil. Mesela bir oyun oynuyorsun düşün işin çıktı kaydet diyince bulutada kaydediyor yedek olarak.