Çözüldü Epic Games Launcher güncelleme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vayybeh

Hectopat
Epic Games'e giriyorum, sürekli güncelleme var diyor. Tıklıyorum, güncelleme doğrulanıyor diyor. Hızlıca bitiyor ve sonra yine aynısı oluyor. Böyle döngüye girdi.

Çözüm
Hocam aramızdan biri çözebilişrse haberleşelim buradan. Umarım kıs sürede sıkıntı geçer.

İnşallah.
Arkadaşlar sorun çözüldü. Silip tekrar yükledim ve yönetici olarak çalıştırdım. Nedense ilk yaptığımda olmadı ama neyse. Yardım etmeye çalışan herkede teşekkürler.
Hocam aynı sorun bende de var. Şunu çözüme kavuştursun biri. Sadece güncelleme var diyor başka bir şey yok. Günnceliyor kapatıyor bir daha güncelel günncele kapat döngüye girdi. Arkadaşın dediği gibi sırf şu konu için üyelik açtım. İçerde 750-1000 TL'lik oyun var kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı sorun bende de var. Şunu çözüme kavuştursun biri. Sadece güncelleme var diyor başka bir şey yok. Günnceliyor kapatıyor bir daha güncelel günncele kapat döngüye girdi. Arkadaşın dediği gibi sırf şu konu için üyelik açtım. İçerde 750-1000 TL'lik oyun var kafayı yiyeceğim.

Aynısı bende de oluyor şu anda.

Reinstall yapmayı deneyebilirsiniz.

Denedim ama olmadı.

Yönetici olarak çalıştırın.

İşe yaramadı.

Hocam aramızdan biri çözebilişrse haberleşelim buradan. Umarım kıs sürede sıkıntı geçer.

İnşallah.
Arkadaşlar sorun çözüldü. Silip tekrar yükledim ve yönetici olarak çalıştırdım. Nedense ilk yaptığımda olmadı ama neyse. Yardım etmeye çalışan herkede teşekkürler.

Çözüm
İnşallah.

Bende bir deneyeyim yani umarım kurtulurum şu illetten.

Bende bir deneyeyim yani umarım kurtulurum şu illetten. D

Yok abi bende işlemedi yaptım yeniden kurdum direk yönetici olarak çalıştırdım yok aynı olay devam ediyor.

Bende bir deneyeyim yani umarım kurtulurum şu illetten.

Yok abi bende işlemedi yaptım yeniden kurdum direk yönetici olarak çalıştırdım yok aynı olay devam ediyor.

Ben şöyle sildim: En son setup sürümünü çalıştırdım. Orada zaten kurulu olduğu için onar ve sil bölümü vardı. Ben sile bastım (bu arada onar bölümünü kaç kere denedim işe yaramadı). Daha sonra aynı setuptan tekrar kurdum, böyle çözüldü benim sorunum.

Ben şöyle sildim: En son setup sürümünü çalıştırdım. Orada zaten kurulu olduğu için onar ve sil bölümü vardı. Ben sile bastım (bu arada onar bölümünü kaç kere denedim işe yaramadı). Daha sonra aynı setuptan tekrar kurdum, böyle çözüldü benim sorunum.

Onu deneyeceğim bir ara ama şu an Steam'den aldığım Witcher 3 ile sorunlarım var. Yine de teşekkürler

Senin dediğini yaptım aga ben de yine olmadı. Epic Games bizi bitirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı