Epic Games Launcher Hata kodu 2503 ve 2502

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
2503 ve 2502 hata kodunu veriyor. Farklı farklı bölümlere de (C diski, D ve E diski) yüklemeyi denedim fakat olmadı.
Yükleyici bu paketi yüklerken beklenmedik bir hatayla karşılaştı. Bu pakette sorun olduğunu gösteriyor olabilir.
Hata kodu: 2503.

İkinci ''son'' butonuna tıkladığımda ise :
Yükleyici bu paketi yüklerken beklenmedik bir hatayla karşılaştı. Bu pakette sorun olduğunu gösteriyor olabilir.
Hata kodu: 2502.

Gün içinde tekrardan yaşadığım hata. Konu açılalı 2 yıl geçmiş ama belki işinize yarar. Bu hata "Windows" dosyasının içinde bulunan "temp" klasörünün yetkilerinden kaynaklanıyor. Sadece yükleyici programlar için değil birçok uygulama ve program içinde geçerli. Vereceğim çözüm "2503 ve 2502" problemini ortadan kaldıracaktır.

Bilgisayarım/Yereldisk C(Windows'un yüklü olduğu)/Windows/Temp. bu temp klasörüne özelliklerden "güvenlik" bölümüne gelip izinlerin hepsini açıyoruz. Böylece yükleme de ortaya çıkan hatalar Sona ermiş olacaktır. İnternette veya bir başka konuda vardır ama kendi imkanlarımla çözüğüm için yazayım dedim.

Reis dediğini eksiksiz yaptım ve Epic Games'e girip Epic Games başlatıcısını indir diyorum.
Setup'u calıstırdıktan sonra yerel dısk C ye kur diyorum tekrar aynı hatayı verıyor delirmek üzereyim hiçbir şekilde indiremiyorum.

Gün içinde tekrar yaşadığım hata. Konu açılalı 2 yıl geçmiş ama belki işinize yarar. Bu hata "Windows" dosyasının içinde bulunan "temp" klasörünün yetkilerinden kaynaklanıyor. Sadece yükleyici programlar için değil birçok uygulama ve program içinde geçerli. Vereceğim çözüm "2503 ve 2502" problemini ortadan kaldıracaktır.

Bilgisayarım/Yereldisk C(Windows'un yüklü olduğu)/Windows/Temp. bu temp klasörüne özelliklerden "güvenlik" bölümüne gelip izinlerin hepsini açıyoruz. Böylece yükleme de ortaya çıkan hatalar sona ermiş olacaktır. İnternette veya bir başka konuda vardır ama kendi imkanlarımla çözüğüm için yazayım dedim.

Bu dostumuzun dediğini yapın. Ama tüm kullanıcılara tüm yetkileri verin. Teşekkürler dostum sayende çözüldü.

AngelofRaziel dedi:
Gün içinde tekrar yaşadığım hata. Konu açılalı 2 yıl geçmiş ama belki işinize yarar. Bu hata "Windows" dosyasının içinde bulunan "temp" klasörünün yetkilerinden kaynaklanıyor. Sadece yükleyici programlar için değil birçok uygulama ve program içinde geçerli. Vereceğim çözüm "2503 ve 2502" problemini ortadan kaldıracaktır.

Bilgisayarım/Yereldisk C(Windows'un yüklü olduğu)/Windows/Temp. bu temp klasörüne özelliklerden "güvenlik" bölümüne gelip izinlerin hepsini açıyoruz. Böylece yükleme de ortaya çıkan hatalar sona ermiş olacaktır. İnternette veya bir başka konuda vardır ama kendi imkanlarımla çözüğüm için yazayım dedim.

-- çok teşekkürler.

Gün içinde tekrardan yaşadığım hata. Konu açılalı 2 yıl geçmiş ama belki işinize yarar. Bu hata "Windows" dosyasının içinde bulunan "temp" klasörünün yetkilerinden kaynaklanıyor. Sadece yükleyici programlar için değil birçok uygulama ve program içinde geçerli. Vereceğim çözüm "2503 ve 2502" problemini ortadan kaldıracaktır.

Bilgisayarım/Yereldisk C(Windows'un yüklü olduğu)/Windows/Temp. Bu temp klasörüne özelliklerden "güvenlik" bölümüne gelip izinlerin hepsini açıyoruz. Böylece yükleme de ortaya çıkan hatalar sona ermiş olacaktır. İnternette veya bir başka konuda vardır ama kendi imkanlarımla çözüğüm için yazayım dedim.

Sene 2023 çözdü hocam Allah'da razı olsun.

Sene 2025 hala yapamayanlar için, manuel olarak temp dosyasında hiç bir şekilde izin veremiyorum, youtube yorumlarındaki bir çözüm işe yaradı, cmd yönetici çalıştır ve kodları kopyala

Kod:
takeown /f “%systemroot%\Temp” /R /A /D Y
icacls “%systemroot%\Temp” /inheritance:r /grant:r Users:(OI)(CI)F /T
icacls “%systemroot%\Temp” /inheritance:r /grant:r Everyone:(OI)(CI)F /T
icacls “%systemroot%\Temp” /grant Administrators:F /T
icacls “%systemroot%\Temp” /grant Users:F /T
icacls “%systemroot%\Temp” /grant SYSTEM:F /T
icacls “%systemroot%\Temp” /grant Everyone:F /T

takeown /f “%temp%” /R /A /D Y
icacls “%temp%” /inheritance:r /grant:r Users:(OI)(CI)F /T
icacls “%temp%” /inheritance:r /grant:r Everyone:(OI)(CI)F /T
icacls “%temp%” /grant Administrators:F /T