Epic Games Launcher 'Hesabına giriş yapılıyor..' hatası

exterhoon

Decapat
Daha önce sıkıntı yokken bugün böyle bir hata veriyor. Epic Games launcher açılıyor ve bu yazı çıkıyor, gitmiyor. Sebebini bilen varsa yazsın lütfen.
400854

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben tekrar yükledim sildim olmadı vs ancak çözümü buldum.Normal kendi ağımda bazı sitelerede girmiyordu.Telefonu bağladım.Sadece epicstore değil.Windows güncellemeleri bile gelmeye başladı.Sanırım benim gibi sizinde internet ayarlarınızda problem var. (proxy vs vs )
Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum, ne yaptıysam olmadı. İnternet sağlayıcım Superonline bile yardımcı olamadı. Eğer sen çözdüysen nasıl yaptığını söyler misin?

Olay yüksek ihtimal internet-proxy-dns olayları ile ilgili. Önce denetim masasından launcher'a onar yaptım. O arada hotspot shield indirdim ve launcher'ı öyle açtım. ABD'den bağlanıyor zaten otomatik. 26 mb güncelleme yapıyor arada bağlantılar kesiliyor normal ABD olduğu için. Ondan sonra giriş yaptı. Hem launcher hem VPN kapatıp tekrar normal internet ayarlarımla giriş yaptım sorun yok görünüyor.

Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum, ne yaptıysam olmadı. İnternet sağlayıcım Superonline bile yardımcı olamadı. Eğer sen çözdüysen nasıl yaptığını söyler misin?
Arkadaşlar bu arada sorunu modemin arkasındaki reset tuşuna 10 saniye kadar basılı tutup reset atarak çözdüm. Modem ayarlarınız sıfırlanıyor uyarmakta fayda var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı