Isyantimizzz Centipat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 4 22 Şubat 2020 #1 Merhabalar, ben Epic Games Launcher indirirken böyle bir sorunla karşılaştım,. Dosya Ekleri IMG_20200222_063527_392.jpg 335,8 KB · Görüntüleme: 88 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2020
E emirhandkk Ziyaretçi 22 Şubat 2020 #2 Bilgisayarınız bir başkası tarafından kısıtlanmış. Artı 0 Eksi
KS KS Isyantimizzz Centipat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 4 22 Şubat 2020 #3 Silinen üye dedi: Bilgisayarınız bir başkası tarafından kısıtlanmış. Genişletmek için tıkla... Pek ben bu kısıtlamaya nasıl kaldır am ve biri benim bilgisayarımı nasıl kısıtlıyor Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bilgisayarınız bir başkası tarafından kısıtlanmış. Genişletmek için tıkla... Pek ben bu kısıtlamaya nasıl kaldır am ve biri benim bilgisayarımı nasıl kısıtlıyor
E emirhandkk Ziyaretçi 22 Şubat 2020 #4 Isyantimizzz dedi: Pek ben bu kısıtlamaya nasıl kaldır am ve biri benim bilgisayarımı nasıl kısıtlıyor Genişletmek için tıkla... Üzgünüm çok bilgim yok bu konu hakkında. Artı 0 Eksi
Isyantimizzz dedi: Pek ben bu kısıtlamaya nasıl kaldır am ve biri benim bilgisayarımı nasıl kısıtlıyor Genişletmek için tıkla... Üzgünüm çok bilgim yok bu konu hakkında.
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 4 Temmuz 2020 #5 Isyantimizzz dedi: Pek ben bu kısıtlamaya nasıl kaldırabilirim ve biri benim bilgisayarımı nasıl kısıtlıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız iş bilgisayarı vs değilse hack lenmiş olabilir ama bu çok düşük bir ihtimal hemen paniklemeyin. Acaba bilgisayar iş bilgisayarı olabilir mi? Eğer değilse satın aldığınız yere sormalısınız. Artı 0 Eksi
Isyantimizzz dedi: Pek ben bu kısıtlamaya nasıl kaldırabilirim ve biri benim bilgisayarımı nasıl kısıtlıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız iş bilgisayarı vs değilse hack lenmiş olabilir ama bu çok düşük bir ihtimal hemen paniklemeyin. Acaba bilgisayar iş bilgisayarı olabilir mi? Eğer değilse satın aldığınız yere sormalısınız.