Epic Games mi, Steam mi?

Bir şirketi savunmaya ve diğerini ezmeye gerek yok. İşinize yarayanı gerektikçe kullanabilirsiniz. Şu anda Steam'in daha fazla özelliği var fakat Epic Games de çok güzel işler başarıyor.
Satın aldığım oyunu çalıştırmayıp beni korsan oynamaya zorlaması gibi mi?

Steam şu anda yıllardır olduğu için her zaman yeni özelliklerle geliştiriliyor ve çok gelişmiş bir uygulama oldu iyice. Epic'in daha gelişmesi lazım.

Bana kalırsa Steam çok daha iyi Epic'in bir değil iki değil onlarca eksiği var arayüzü vs. çok kötü zaten onları saymıyorum bile.

Ayrıca Steam sosyal medya platformu gibi,epic ise sadece bir launcher.
Fanboy olmak anlamsız çünkü bizim işimize ne yararsa onu kullanmalıyız bu yüzden *BeN sAdEce sTeaMDen AlırıM Epİc ÇöP* demek yanlış ama ben sadece steamden alıyorum kendi nedenlerim üzerine.

Her ikisi de iyi. Ama Steam'in topluluk pazarı sayesinde bir adım önde. Epic Games ücretsiz oyun verirken Steam sadece hafta sonları olacak şekilde bazen oyun veriyor.

İkiside. Epic te ücretsiz güzel oyunlar oluyor. Steam her konuda rakipsiz.

Ben şahsen beleş oyunlar için giriyordum bence steam oyun dagıtsa epic games in yüzüne kimse bakmaz.

Steam bu işe yıllarını vermiş. Senelerdir belli bir yatırımı ve tecrübesi var. Epic piyasada çok yeni ona rağmen güzel fiyatlar ve ücretsiz oyunlar verdi. Sonuç olarak rekabet geldi. Tekellik kötüdür rekabet iyidir olay böyle bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…