Epic Games neden bu kadar aşağılanıyor?

Oyunların betalarını kullanamıyorsun, Steam gibi mod ağı yok. Sosyal ağı yok, saçma sapan donmaları var. Oyun dağıtmaya harcadığı paranın bir kısmını yazdığım şeyleri yapmaya harcasalardı daha iyi olurdu.

Epic kasıyor ve çok yavaş geliyor bana Steam ise tıkladığım an açılıyor ve hızlı çalışıyor

Gog.com var o dediğin taktiği yapan, hangisi daha çok tanınıyor şu an Gog mu Epic Games mi?

Sosyal ağ yok adamlarda batsa keşke
Epic Games, steam de olan aynı oyunu bedava yayınlıyor bazen
ama gider steamdekine 100 lira veririm ama o bedava olarak aynı oyunu veren epici kullanmam nedenini bilenler bilir
Neden hocam açıklarmısınız merak ettim

Neden hocam açıklar mısınız merak ettim.

Sosyal ağ yok adamlarda, profil falan yok, eşya olsa satamazsın sanki private profildeyim gibi ne gerek var Steam varken hem Steam'de koleksiyon da yapabiliyorsun Epic daha emekleme aşamasında.

Steam candır Epic Games varsa silin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games sosyal ağ değil aslında adamların hedefledikleri oyun ağı sosyal ağ değil. Ama biz ise sosyal ağ istiyoruz.

Epic Games sosyal ağ değil aslında adamların hedefledikleri oyun ağı sosyal ağ değil. Ama biz ise sosyal ağ istiyoruz.
Steam ile rekabete girmek istiyorsa, benim için sadece ücretsiz oyun dağıtmaları yeterli değil. Verdikleri oyunların arasında çok fazla iyi oyun yok zaten, birkaç ayda bir piyasayı inletecek şeyler veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…