Epic Games neden bu kadar seviliyor?

Epic'e kızmaya hakkımız olmamalı. Opsiyonel bir platform. Sadece Steam'ı satıp Epic Exclusive takılan firmalara kılım ben. Rocket League'i bırakmamın da sebebi buydu.

Steam'e tekel diye kızanları anlamak zor. Tekel değil; tekti Steam. Konsol/PC Exclusive tartışmalarını geçtik artık; platform Exclusive saçmalığı çıktı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam çok cimri. Epic cömert.
Allah rızasını gözetip dünyaya pek önem vermiyor dimi? Ne saçma bir yorum bu. Cömertmiş 😀

Unreal Engine adamlarin elinde zaten. Buna ek olarak yandan yandan rekabet oluşturmaya çalışıyor. Ama her hafta ücretsiz oyun vererek anca torrent sitesi gibi görülüyor. Ben Steam'e rakip olabileceğini düşünmüyorum. Zira her hafta ücretsiz oyun vermek yerine ayda bir verseler ve oyun fiyatlarını steam kadar değil de biraz yükseltip indirimleri hafta sonu yapsalar daha iyi olacağı kanaatindeyim. Ücretsiz oyun verme işini ağırlaştırsalar o zaman "Ücretsiz oyun merkezi" olarak değil de "Kullanıcı dostu" olarak zaten dikkat çeker. İşte böyle olursa ileride ciddi bir rekabet oluşabilir.

Şuan Epic Games kendisini yeni oyunlara hazırlıyor. Ve eski oyunları düşük bütçe ve ücretsizlerle adını duyuruyor. Yavaş yavaş kod eklemeye de başladılar. Senin hiç almaya niyetin yokken 300 lira vermen yerine 150 tl değerinde kod sunuyor. Halbuki böyle bir kod yok. Oyuna 150 lira vermeni sağlıyor. 2000 liralık ayakkabıya para vermek biraz zor olur ama "1000 lira sen ver, kalanını ben tamamlayacağım" kafasıyla %50 ekleme yapması onu zarara sokmaz, senden aldığı parayla kâr elde etmiş olur.
 
Steam çok cimri. Epic cömert.
Peki. :)
Adsız.jpg
Adsızz.jpg
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı