Epic Games Epic Games neden kullanılmamalı?

Selam ve merhaba. Biliyorsunuz ki Red Dead Redemption 2 geçenlerde Steam'de indirime girdi. Oradan satın alayım dedim ve aldım. Önceden Epic Games'te de satın almıştım fakat Epic Games sanki çakma bir siteymiş gibi hissettirdiği için ve Steam daha iyi hizmet sunduğu için oradan da satın aldım. Önceki Epic Games'ten oynayışımda 65-70 FPS arası alıyordum. Tamamen aynı ayarlarla Steam'de 95-100 FPS'i çok rahat gördüm. Yani bu olaydan önce Epic Games benim için "eh işte" denilebilecek bir uygulamaydı fakat bunu fark ettiğim an benim için Epic Games bitti. Hani şöyle diyor olabilirsiniz "bedava oyun veriyorlar onu da mı beğenmiyorsun" diye. Arkadaşlar şimdi eğri oturup doğru konuşalım, oradan bedava aldığınız ciddi ciddi oynuyor musunuz? Tamam adamlar GTA 5 verdi FM 24 falan verecekte, yine de değeceğini düşünmüyorum. Ucuzluktan bahsederseniz Epic'i crackli oyuna azıcık para verip Online'ını satın almak gibi düşünebilirsiniz.
Yani uzun lafın kısası arkadaşlar, Epic Games'i satın alacağınız oyunun Steam ile Epic arasında 100-200 TL fark olmadıkça kesinlikle önermiyorum.

Son düzenleme:
Selam ver merhaba. Biliyorsunuz ki Red Dead Redemption 2 geçenlerde Steam'de indirime girdi. Oradan satın alayım dedim ve aldım. Önceden Epic Games'te de satın almıştım fakat Epic Games sanki çakma bir siteymiş gibi hissettirdiği için ve Steam daha iyi hizmet sunduğu için oradan da satın aldım. Önceki Epic Games'ten oynayışımda 65-70 FPS arası alıyordum. Tamamen aynı ayarlarla Steam'de 95-100 FPS'i çok rahat gördüm. Yani bu olaydan önce Epic Games benim için "eh işte" denilebilecek bir uygulamaydı fakat bunu fark ettiğim an Epic Games bitti. Hani şöyle diyor olabilirsiniz "bedava oyun veriyorlar onu da mı beğenmiyorsun" diye. Arkadaşlar şimdi eğri oturup doğru konuşalım, oradan bedava aldığınız ciddi ciddi oynuyor musunuz? Tamam adamlar GTA 5 verdi FM 24 falan verecekte, yine de değeceğini düşünmüyorum. Ucuzluktan bahsederseniz Epic'i crackli oyuna azıcık para verip Online'ını satın almak gibi düşünebilirsiniz.
Yani uzun lafın kısası arkadaşlar, Epic Games'i satın alacağınız oyunun Steam ile Epic arasında 100-200 TL fark olmadıkça kesinlikle önermiyorum.

Gerçekliği doğrulanırsa bayağı sıkıntı.

Bu benim de başıma geldi fakat pek anlam veremem böyle şeylere, pek üstüne gitmedim o yüzden. Daha öncesinde Farming Simulator'ü crackli oynuyordum takılma donma olayı yoktu Epic'ten oynamaya başladığım günden beri 50 FPS'in üstüne çıkamıyorum bunun ile ilgili konu bile açmıştım.

FNAF Security Breach'i 60 TL'ye almıştım fakat iade ettim ardından dolar ile 1200 TL olmuş benden bu kadar hocam, dolara geçmeseydi Epic'in adı duyulmazdı zaten fakat bir oyuna gereksiz fazladan 500 TL vermek yerine Epic'i tercih ederim.

Detroit Become Human almıştım Epic Games'ten. 3 - 4 saat oynadım ve güncellemeden sonra oyun bozuldu ve destekte yardımcı olmadı. 75 - 80 FPS arası alıyordum oyunu. Desteklerinin dalga geçer gibi mesajlarına dayanamayıp aynı oyunu Steam'den aldım. Aynı ayarlarda 100+ FPS alıyorum. Yer yer daha da üst noktalara çıkıyor. Steam'e geçtikten sonra ciddi anlamda rahatladım resmen. Dedikleriniz tamamen doğru. Epic Games korsan oyun hissiyatı veriyor resmen.

% 30 luk performans farkı aşırı çok

bende de epic de var rdr 2 de herhangi bir sıkıntı gelmedi bence steamde aldığınız için sistem kendi ayarlarını yapmış olmasın

Bende de Epic'de var RDR 2 de herhangi bir sıkıntı gelmedi. Bence Steam'de aldığınız için sistem kendi ayarlarını yapmış olmasın.
Aynı ayarlar. Özellikle kontrol ediyorum. Her oyunda performans farkı oluşuyor. Launcher bile ekran kartı kullanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı