Epic Games Epic Games neden kullanılmamalı?

Selam ve merhaba. Biliyorsunuz ki Red Dead Redemption 2 geçenlerde Steam'de indirime girdi. Oradan satın alayım dedim ve aldım. Önceden Epic Games'te de satın almıştım fakat Epic Games sanki çakma bir siteymiş gibi hissettirdiği için ve Steam daha iyi hizmet sunduğu için oradan da satın aldım. Önceki Epic Games'ten oynayışımda 65-70 FPS arası alıyordum. Tamamen aynı ayarlarla Steam'de 95-100 FPS'i çok rahat gördüm. Yani bu olaydan önce Epic Games benim için "eh işte" denilebilecek bir uygulamaydı fakat bunu fark ettiğim an benim için Epic Games bitti. Hani şöyle diyor olabilirsiniz "bedava oyun veriyorlar onu da mı beğenmiyorsun" diye. Arkadaşlar şimdi eğri oturup doğru konuşalım, oradan bedava aldığınız ciddi ciddi oynuyor musunuz? Tamam adamlar GTA 5 verdi FM 24 falan verecekte, yine de değeceğini düşünmüyorum. Ucuzluktan bahsederseniz Epic'i crackli oyuna azıcık para verip Online'ını satın almak gibi düşünebilirsiniz.
Yani uzun lafın kısası arkadaşlar, Epic Games'i satın alacağınız oyunun Steam ile Epic arasında 100-200 TL fark olmadıkça kesinlikle önermiyorum.

Son düzenleme:
@UmutMelihAkyol Böyle FPS farkı var mı gerçekten? Ne bileyim firma şu ana kadar bir şeyler yapardı bence evet Epic hantal biraz ama FPS de uçurum fark var denilene göre. Bu durumda hep Steam'den almak mantıklı değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı