Şahsen ben seviyorum. Bir oyun alacağımda da Steam veya Epic Games olması fark etmeksizin paramın yettiği yerden alıyorum. Ama Launcher cidden çok hantal ve kötü. Launcher düzelse çok daha iyi olacak.
Arayüzü çok kötü ve karmaşık, deli gibi kasıyor ve donuyor. Bir yere tıkladığım zaman algılamıyor falan bu yüzden sevmiyorum ben.İnsanlar neden Epic Games'i sevmiyor anlamıyorum. Adamlar her hafta düzenli bedavaya oyun veriyorlar. Daha yeni Steam'de 400 TL olan Wither 3'ü Epic'ten 15 TL'ye aldım. Özellikle Türk oyuncular için iyi bir oyun servisi olmasına rağmen insanlar sürekli küçümsüyor. Bunun nedenini bilen yazabilir mi?
Arayüzü çok kötü ve karmaşık, deli gibi kasıyor ve donuyor. Bir yere tıkladığım zaman algılamıyor falan bu yüzden sevmiyorum ben.
Sürekli giriş yapmamı isteyip ana avrat küfrettiriyor yeter ya.
Daha dün giriş yaptım.Hocam bunun galiba belirli bir süresi var. Beni hatırla deseniz bile bir süre girmeyince hatırlamıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.