Epic Games Epic Games Neden Sevilmiyor?

Launcher berrrbat, eski sistemime kurunca bilgisayar çöküyordu. Oysa ki eski sistemde yine Steam kurunca varlığını bile hissettirmiyordu. Ya genel olarak çöp işte abi ya. Epic Games çöptür kim ne derse desin benim için böyle kalacak bu.

@EFRELT 1 tane bile ücretsiz verdiği oyunu almadım. Epic çöpüne muhtaç olacağıma gider çalışırım kendi paramla Steam'den oyun alırım.
Herkesin senin gibi maddi durumu yok ve 1/1000 falansın epic kötü diyen tüm tanıdıklarımın epic kütüphanesinde 100 oyun var

Bedava oyun verip tarafına kullanıcı çekmeye çalıştığı için sevmiyorum. Halbuki ucuz numaralar yerine launcher'ı geliştirseler daha faydalı bir iş yapmış olurlar. Daha doğrusu Steam'in niye sevildiğini idrak etmeleri lazım. Bedava oyun vererek tarafına ancak bedavacıları çekersin, değirmenin suyu bitince de suratına bakan olmaz.

Steam gibi eli yüzü düzgün, oyunların sosyal medya platformu olan, verdiğim paranın hakkını misliyle aldığım bir platform varken seni niye tercih edeyim? Bedava oyun verdiğin için mi?

Steam oyun açıp oynadığınız bir platform değil artık. Topluluk konularında oyunlar hakkında tartıştığınız, oyunlardan ekran görüntüleri paylaşıp insanlarla etkileşime girdiğiniz, puanlarla topluluk profilini dilediğiniz gibi özelleştirebildiğiniz, pazardan ticaret yapıp para kazanabildiğiniz bir sosyal medya platformu oldu artık.

Herkesin senin gibi maddi durumu yok ve 1/1000 falansın epic kötü diyen tüm tanıdıklarımın epic kütüphanesinde 100 oyun var
Ben zaten genel konuşmuyorum hocam. Kendi tercihimle Epic çöpünden nefret ediyorum ve verdiği beleş oyunları almıyorum. Durumum olmasa gider ondan beleş oyunu alacağıma korsan indiririm.

- Launcherının hantallığı,
- Bazı çıkış yapacak oyunları para vererek süreli de olsa Epic exclusive yapması,
- Uygulaması içinde gelişmiş topluluk özellikleri olmaması(kullanıcı incelemesi, atölye, profil).

Yine de bedava oyunları sayesinde tonla kaliteli oyun elde ettim, nihayetinde benim işime gelen bir şey. 80'e 60 kupon verdikleri zamanlarda da gayet güzel oyunlar aldım. Steam birincil tercihim olsa da Epic'i de tercih ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı