Epic Games Epic Games Neden Sevilmiyor?

Cities Skylines'ı sırf Epic Games ( Epic hesabımda bulunmasına rağmen) indirmemek için Steam'den tekrar satın almış adamım ben :D, şahsen nefret ediyorum. Oyunlarını alıyorum ama bence sistem olarak Steam ile yarışamaz.
 
Bence tek eksiği, kullanıcı yorumu yok sadece. Bir şey alırken özellikle kullanıcı yorumlarına bakmayı seven insanlarız.
 
Kafayı yemek üzereyim;

Milyon dolarlar kazanıyorlar, sadece Fortnite üzerinden kaldırdıkları paranın haddi hesabı yok, bir sürü de oyun satıyorlar, binlerce çalışanı olduğuna da eminim, yahu birader kimse demiyor mu bir şey bu berbat Launcher'a ya?

Çöp oğlu çöp, stabil değil, kullanışlı değil, yorumlar yok, demiyor mu kimse bunu komple değiştirelim diye bu firmada?

Epic Games'i severim ama o istemci öyle kaldığı sürece asla Steam'in yakaladığı tarzda başarılar yakalayamaz. Steam sadece oyun dağıtım platformu değil bildiğin sosyal medya, insanlar yaptığı modları sergiliyor, oyunlara rehberler, incelemeler yazıyor, başka insanlar bu incelemeleri okuyor ve yorumluyor, yayın açma kısmı bile var, adamlar komple oyunlar için bir platform oluşturmuş.

Epic Launcher ise "yavaş açılam, donam, çökem, indirme hızından biraz versene lüp."
 
İki tane oyun alim,Mount and blade bannerlord ve GTA 5 ikiside yükleniyor ama açılmıyor safe mod diye hata veriyor keşke Steam dan alsaydim
 
Ben şahsen arayüze önem veririm ve Epic burada sınıfta kalıyor. Üstüne ben oyunlarımın hep aynı yerde olmasını severim yani Far Cry oynamak istediğimde Ubisoft'u kurmak istemiyorum. FIFA oynamak istediğime EA kurmak istemiyorum onun için Steam'den alıyorum oyunlarımı. Evet dediğiniz gibi Steam zam yaptı ama Epic yapmayacak diye bişey yok sadece daha geç yapacaktır şahsi fikrim.
 

Geri
Yukarı