Epic Games oyunlarını Steam'den oynamak mümkün mü?

shotgunned

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, hem Epic Games'in Launcher'ini sevmediğimden hem de Steam'de geniş ekran moduyla oynadığımdan bütün oyunlarımı Steam üzerinden oynamak istiyorum. Epic üzerinden aldığım oyunları kütüphaneme ekledim. Banner olsun, logo olsun her şeyini ayarladım, gayet de şık oldu. Tek sıkıntı Cyberpunk 2077 harici oyunların açılmaması oldu, acaba bunları nasıl düzeltebilirim? Örneğin kingdom come delivirence. Hata veriyor.

Hocam imkansız gibi bir şey. Çünkü farklı platformlar. Epic oyunları harici bir launcherda çalışmaz. Ki zaten çalışsaydı herkes korsan oynardı oyunun dosyaları ile.

Ama Epic'in Launcher'ini sevmiyorsanız Epic için alternatif Launcherler var. Heroic Launcher var onu önerebilirim.

Mümkün değil.
Hayır hocam demek istediğim yine Epic'ten açsın ama Steamden başkatayım.
Hocam imkansız gibi bir şey. Çünkü farklı platformlar. Epic oyunları harici bir launcherda çalışmaz. Ki zaten çalışsaydı herkes korsan oynardı oyunun dosyaları ile.

Ama Epic'in Launcher'ini sevmiyorsanız Epic için alternatif Launcherler var. Heroic Launcher var onu önerebilirim.
Hocam biliyorum da Steamden kütüphane özelleştirmek çok zevkli bir şey. Bir de geniş ekran modunda olunca daha güzel oluyor.
Şöyle bir launcher önerebilirim :
Bu tam olarak ne işe yarıyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı