Epic Games oyununu Steam'e ekleme

Ancak Steam dışı uygulama ekleme yöntemi ile ekleyebilirsiniz. Steam üzerinden başlattığınızda Epic Games`ten açılır ve Steam Dışı Uygulama olarak gözükür, GTA V oynuyor olarak gözükmesini istiyorsanız satın almalısınız.

Ancak Steam dışı uygulama ekleme yöntemi ile ekleyebilirsiniz. Steam üzerinden başlattığınızda Epic Games'ten açılır ve Steam dışı uygulama olarak gözükür, GTA V oynuyor olarak gözükmesini istiyorsanız satın almalısınız.

Bildiğim kadarıyla Steam Epic Games oyunlarını ekletmiyor Steam dışı oyun olarak bile.

Bildiğim kadarıyla Steam Epic Games oyunlarını ekletmiyor Steam dışı oyun olarak bile.
Önceden eklenebiliyordu diye hatırlıyorum, şu an eklenemiyorsa daha yeni sizden öğreniyorum.
Ben Rocket League'yi Epic'ten alıp oynamaya başladım oyun ekleye bastığım zaman gözükmüyor GTA V de gözükmüyor.
Kendiniz Browse seçeneğini kullanarak ekleyebilirsiniz.

Önceden eklenebiliyordu diye hatırlıyorum, şu an eklenemiyorsa daha yeni sizden öğreniyorum.

Kendiniz browse seçeneğini kullanarak ekleyebilirsiniz.

Ekran görüntüsü 2021-03-20 145405.png

Bu hatayı veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı