Epic Games Epic Games platformunda birçok oyuna zam gelmedi!

Witcher 3'ü 15TL'ye alabileceğimiz son indirim bence bu. Param olsa Cyberpunk alacağım aslında ama zamlansa bile 150TL bandına düşer diye tahmin ediyorum. Umarım yanılmam 😁

500TL'ye zamlandı Cyberpunk Steam mağazasında yani indirimde 200-300TL'ye düşer minimum büyük indirimler olmadıkça.

Hades'e zam geldiğini şimdi gördüm. Keşke param varken alsaydım.

Bende 20TL'ye indirimde kapmıştım bir ara oynarım diye yapıştırdılar 235TL.

Hocam bende tam indirim bitmeden iade ettim 15TL'ye aldığım oyunu. Şimdiki fiyatını görünce şok oldum.

Hocam Epic Games mağazasına bir bakın eğer ki varsa ve zam gelmemiş ise yapıştırın. 15TL para değil artık.

Yanılıyorsun. Dünya çapında zam gelmiyor ki indirim miktarını arttırsınlar. Yine yüzde 50 indirim yapacaklar ama bu kez 250 TL olacak.

Bana da yanılıyormuşum gibi geliyor.

500TL'ye zamlandı Cyberpunk Steam mağazasında yani indirimde 200-300TL'ye düşer minimum büyük indirimler olmadıkça.

150TL'ye düşmesi için %70 indirim alması lazım. Pek umutlu değilim ama yine de ufak bir umudum var.

Hocam bende tam indirim bitmeden iade ettim 15TL'ye aldığım oyunu. Şimdiki fiyatını görünce şok oldum.

Hocam 15TL'ye AAA oyun almıştınız neden iade ettiniz ki. Sağlık olsun buradan kaçırmayın bence. Zam yemeden önceki son indirimdir yüksek ihtimalle şu anki indirim.

Bana da yanılıyormuşum gibi geliyor.

150TL'ye düşmesi için %70 indirim alması lazım. Pek umutlu değilim ama yine de ufak bir umudum var.

Hocam 15TL'ye AAA oyun almıştınız neden iade ettiniz ki. Sağlık olsun buradan kaçırmayın bence. Zam yemeden önceki son indirimdir yüksek ihtimalle şu anki indirim.

Epic Games kral adam aga hem oyunları da ücretsiz yüklettiriyor geliştiricilere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı