Çözüldü Epic Games Rainbow Six: Siege'i baştan indiriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

atomen_q

Hectopat
Epic Games üzerinden 85GB sanırım zaten yükledim şimdi ise Ubisoft üzerinden 55GB yüklüyor bir kere daha böyle olmuştu bu fazla mı 85GB'ı veya 55GB'ı silebilir miyim? Boşuna yer kaplamasın çoğu kişi güncelleme demiş böyle güncelleme mi olur? Anlamıyorum pek ben.

1644514605356.png

Çözüm
Maalesef Ubisoft absürt boyutlarda güncelleme yayınlıyor. Yüksek ihtimalle eski dosyalar otomatik olarak silinecektir. Epic Games sunucularında da güncellenmiyor.
Maalesef Ubisoft absürt boyutlarda güncelleme yayınlıyor. Yüksek ihtimalle eski dosyalar otomatik olarak silinecektir. Epic Games sunucularında da güncellenmiyor.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Maalesef Ubisoft absürt boyutlarda güncelleme yayınlıyor. Yüksek ihtimalle eski dosyalar otomatik olarak silinecektir.

Şu an klasörün GB'ı yükselmiyor ama HDD depolama boşluğumu hatırlayamıyorum indirmeden önceki ama bakacağım.

Şu an klasörün GB'ı yükselmiyor ama HDD depolama boşluğumu hatırlayamıyorum indirmeden önceki ama bakacağım.

Baktım'da HDD depolamam eskisi gibi sadece oyun Epic Games üzeriden yüklediğim GB'ı sayıyor 89GB yani bakalım bitince ne olacak.
Arkadaşımda oyun 55GB ben Epic Games'den silsem ne olur?
Bir saniye ben hiçbir şey yapmadım Epic Games'de olan 89GB'ı sildi ve 55GB olarak yeniledi tamamdır sorun düzeldi arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baktım'da HDD depolamam eskisi gibi sadece oyun Epic Games üzeriden yüklediğim GB'ı sayıyor 89GB yani bakalım bitince ne olacak.
Arkadaşımda oyun 55GB ben Epic Games'den silsem ne olur?
Bir saniye ben hiçbir şey yapmadım Epic Games'de olan 89GB'ı sildi ve 55GB olarak yeniledi tamamdır sorun düzeldi arkadaşlar.

Dediğim gibi eski dosyaları siliyor. İsterseniz Epic Games'den silip Ubisoft Connect ile tekrar yükleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı