Epic Games RDR2 ikonu pikselli gözüküyor

İrfan aktaş

Femtopat
Arkadaşlar, RDR 2 indiriyordum Epic Games'den. İndirirken PC'yi 2 kere kapattım. İlk başta 30 GB indirmiştim, 120 GB'tan 30 GB indi yazıyordu, kapatıp açınca 90 GB'tan sıfır kaldı diyordu ama inme oranında bir sıkıntı yoktu, yine %20'ydi. Şimdi indi. Masaüstündeki logo biraz değişik. Yine aynısı ama yukarıdan kırmızısı değişik olmuş ve hafif pikselli. Bir sıkıntı olmuş olabilir mi? Not: Oyunda sıkıntı yok gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, RDR 2 indiriyordum Epic Games'den. İndirirken PC'yi 2 kere kapattım. İlk başta 30 GB indirmiştim, 120 GB'tan 30 GB indi yazıyordu, kapatıp açınca 90 GB'tan sıfır kaldı diyordu ama inme oranında bir sıkıntı yoktu, yine %20'ydi. Şimdi indi. Masaüstündeki logo biraz değişik. Yine aynısı ama yukarıdan kırmızısı değişik olmuş ve hafif pikselli. Bir sıkıntı olmuş olabilir mi? Not: Oyunda sıkıntı yok gibi.
Simgeye sağ tıkla, özellikler de, Web Belgesi kısmına gir. Simge değiştir kısmına tıkla ve oyunu yüklediğin konumdan bir simge, resim seç. Uygule deyip çık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı