Epic Games Rezilliği

Rezllik nerede? Kendi sorumsuzluğun sonucu olan bir şey için şirketi suçlamışsın. :D
Tamam,benim hatam var.Ancak onların hatası:Bu gibi durumlarla karşılaşan müşterileriyle ilgilenmemeleri.Mesela Steam'de böyle bir sorunla karşılaşanlar için bir çözüm yolu var.Hemen değiştirebiliyorsun Gmailini.
Epic Games'in ne suçu var burada onu anlamadım ?
Cevabım senin içinde geçerli,bir sorun ile karşılaştığımızda bir çözüm yolu sunmuyorlar.Benim gibi bir çok insan bu sorun ile karşılaşmış ama sonuç yok.Hepsi benim gibi mağdur durumda.
Epic Games Rezilliği başlığıyla aslında rezillik olmayan bir olay hakkında konu açma rezilliği.
Normalde insanların bana karşı rezil veya kişiliğime laf etmesine çok tepki göstermem.Ancak,benim bir sıkıntım var ve bu sıkıntıyı çözebilmek için diğer benden daha bilgili insanlardan yardım istedim.Eğer insanlarla istişare etmek rezillik ise asıl rezil olan sizsiniz kusura bakmayın.
Elimde kanıt var gibi şeyler ile tekrar iletişime geçebilirsiniz isterseniz.


Katılıyorum. Ben de bir rezillik bulamadım. Fatura gibi şeylerle başvurursa geri dönme ihtimali var.
Kendilerine 'isterseniz size faturamı veya profile sahip olduğumu kanıtlayacak resimler yollayabilirim' yazdım ancak aynı mesajı gönderdiler.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar, Epic Games Gmail hesabımı değiştirmek istiyorum çünkü eski Gmail hesabıma artık ulaşamıyorum. Sebebi ise oyun hesabı olarak başka birine vermiş olmam Gmail'imi. Evet, benim hatam. Ancak Epic Games'te yeni Gmail hesabımı etkinleştirmek istesem eski artık ulaşamadığım Gmail hesabıma bir kod gidiyor ancak ulaşamıyorum bildiğiniz gibi. Epic Games Destek'e başvurdum, adamlar diyor ki 'eski Gmail hesabınıza ulaşmak zorundasınız, başka yapabileceğimiz bir şey yok' diyorlar. Kardeşim benim bu hesapta para verdiğim ve vermediğim 50 oyun var. Ben bir gün telefon numaramı kaybetsem hesap komple gider. Cidden bu Epic Games'in kurucularının ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum. Çözümü olan var mı?
adamlar doğru demiş vermeseydin kardeşim bu işler boyle olur steamde de aynı kardeşim caz yapmayın vermicektin
 

Geri
Yukarı