TLOU 1 yanına Uncharted veya Spider-Man ekleyin. Spider-Man'de yama hariç Türkçe dil desteği yok.
Marvel Spiderman ilk çıkan oyun ve daha iyi , Miles Morales oyunun DLC si gibi birşey farklı bir karakterle oynuyorsunuz ve oyun süresi çok kısa.Hangi Spider-Man daha kaliteli acaba.
TLOU1 ve Uncharted al yanlarına da birkaç oyun ekle. Metro vesaire. Aldıktan sonra 100 TL cashback gelecek onlada alırsın oyun.
Uncharted ne oynadım ne izledim hiçbir bilgi sahibi değilim açık dünyası var mı full hikayeli oyunlar çok bunaltıyor beni
Marvel Spider-Man ilk çıkan oyun ve daha iyi, Miles Morales oyunun DLC'si gibi bir şey farklı bir karakterle oynuyorsunuz ve oyun süresi çok kısa.
Açık dünyası yok ama bu fiyata alabileceğin çok iyi bir oyun.
RDR 2 den sıkıldım diyeni çok duydumda gerçekten ben duyunca şaşırıyorum, nasıl sıkılıyor insanlar diye. Biraz kendinizi vererek hikayeye kendinizi kaptırarak oynamayı deneyin derim. Çok güzel bir oyun çünkü.Anladım teşekkür ederim yüksek ihtimalle Marvel Spider-Man alırım.
Dediğim gibi RDR 2 aldım oynarım diye karlı yeri geçemedim sıkıntıdan.
RDR 2'den sıkıldım diyeni çok duydumda gerçekten ben duyunca şaşırıyorum, nasıl sıkılıyor insanlar diye. Biraz kendinizi vererek hikayeye kendinizi kaptırarak oynamayı deneyin derim. Çok güzel bir oyun çünkü.
Uncharted çok hareketli aksiyonu bol bir oyun bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.