Epic Games sepet önerisi

• Konuyu başlatan Shunox
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 370

Shunox

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bütçe 1000 lira sizce aşağıdakilerden hangisini almalıyım Türkçe yama kurmakla uğraşmak istemiyorum destek olursanız sevinirim.

1736015621278.png

1736015633359.png

TLOU1 ve Uncharted al yanlarına da birkaç oyun ekle. Metro vesaire. Aldıktan sonra 100 TL cashback gelecek onlada alırsın oyun.

TLOU1 ve Uncharted al yanlarına da birkaç oyun ekle. Metro vesaire. Aldıktan sonra 100 TL cashback gelecek onlada alırsın oyun.

Uncharted ne oynadım ne izledim hiçbir bilgi sahibi değilim açık dünyası var mı full hikayeli oyunlar çok bunaltıyor beni

Uncharted ne oynadım ne izledim hiçbir bilgi sahibi değilim açık dünyası var mı full hikayeli oyunlar çok bunaltıyor beni

Açık dünyası yok ama bu fiyata alabileceğin çok iyi bir oyun.

Marvel Spider-Man ilk çıkan oyun ve daha iyi, Miles Morales oyunun DLC'si gibi bir şey farklı bir karakterle oynuyorsunuz ve oyun süresi çok kısa.

Anladım teşekkür ederim yüksek ihtimalle Marvel Spider-Man alırım.

Açık dünyası yok ama bu fiyata alabileceğin çok iyi bir oyun.

Dediğim gibi RDR 2 aldım oynarım diye karlı yeri geçemedim sıkıntıdan.

Anladım teşekkür ederim yüksek ihtimalle Marvel Spider-Man alırım.

Dediğim gibi RDR 2 aldım oynarım diye karlı yeri geçemedim sıkıntıdan.
RDR 2 den sıkıldım diyeni çok duydumda gerçekten ben duyunca şaşırıyorum, nasıl sıkılıyor insanlar diye. Biraz kendinizi vererek hikayeye kendinizi kaptırarak oynamayı deneyin derim. Çok güzel bir oyun çünkü.
Uncharted çok hareketli aksiyonu bol bir oyun bu arada.

RDR 2'den sıkıldım diyeni çok duydumda gerçekten ben duyunca şaşırıyorum, nasıl sıkılıyor insanlar diye. Biraz kendinizi vererek hikayeye kendinizi kaptırarak oynamayı deneyin derim. Çok güzel bir oyun çünkü.
Uncharted çok hareketli aksiyonu bol bir oyun bu arada.

Ben genellikle RPG oyunları sevdiğim için hikayeli oyunlar 30 dakikadan sonra çok sıkıyor konuşmaları atlayarak görev yapmaya çalışıyorum yüksek ihtimalle dikkat bozukluğum var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı