Epic Games Store’da Otomatik Oyun İade Süreci Başladı

Ortada yanlış anlaşılma olmuş sanırım, önceden destek ekibi ile iletişime geçiliyordu şimdi Valve'in sistemi gibi olmuş yoksa ücretsiz aldığınız oyunların gittiği ettiği yok.
Zaten olması gerekirdi, birde şimgi GTA'ları iade edenlere para veriyorlarmış düşünsenize :).

Valla epicgames den parayla hiç birşey alınmaz. Kampanya dan faydalanmak için anno 1800 aldım oyunu açmaya çalıştığımda benden cd key istiyor ama bana verilen öyle bir ürün yok ubisoft ve epic ile çözmeye çalıştım internettede bir sürü kişide benzer problem olmuş soruyorum adam gibi cevap yok bende iade ettim ama iade ederken bile ne kadar dandik olduğunu gösterdi. Steam bir ürün iadesi yaparken steam cüzdanına mı yoksa satın aldığım kartamı diye soruyor ve işlem ayrıntısını gösteriyor epic de iade açtım iade edildi yazıyor nereye iade geldi belli değil 2 gün oldu karta yatan birşey yok baktın epicgames de bakiye diye birşey de yok. Steam yıların tecrübesini konuşturuyor bundan sonra epic den sadece bedava oyunları eklerim hiç birşeyi satın almam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı