Epic Games Store'da Subnautica Ücretsiz!

Steam, Origin, UPlay, Battle.net derken bir de bu çıktı. Şahsen artık başka oyun mağaza uygulaması görmek istemiyorum. Bedava oyun dağıtması bile ilgimi çekmiyor artık.

Sorunu çözdüm;

Şimdi; oyunu ilk kurduğumda, Epic Store'dan çalıştırmayı denediğimde "LS-0013" hatası almıştım. Aynı şekilde masaüstü kısayoluda Epic Store'dan çalıştırdığı için aynı hatayı aldım.

Sorunun çözümüne pek bakmadan, direkt olarak oyunun klasöründen .exe dosyasını çalıştırmayı denedim ve sorunsuz çalıştı, birkaç saat oynadım. Kapattıktan sonra bir daha açılmadı. Tıklayınca oyun açılır gibi oluyor, hiçbir uyarı vs. vermeden kapanıyordu. Epic Store'dan çalıştırmayı denediğimde ise LS-0013 hatasını hala alıyordum.

Şimdiiii; oyunu ilk kurduğunuzda .exe den çalıştırınca çalışıyor ama gerekli ".ini", "settings", reg kayıtlarını bu esnada oluşturuyor sanırım, kapatınca artık Epic Storela tam olarak ilişkilendiği için açılmıyor. Burda oyunun "Epic Storela çalıştırın" gibisinden bir hata vermesi lazımdı aslında ama vermiyor.

Bende ilk baştan LS-0013 hatasını çözmeyi denedim ve o sorunu çözünce, oyun Epic Store'dan girildiğinde çalıştı. Onun çözümüde basit; Oyunun yüklü olduğu klasördeki .exe dosyasının (subnautica.exe) özelliklerine girip, yönetici olarak çalıştırmayı kapatıyorsunuz, ve "tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" 'ı işaretliyorsunuz. Bu kadar.
Beyler bu oyunu indirmeyin sakın. Yok böyle bir bağımlılık. Hergün saatlerce oynuyorum, her yerim tutuldu ağrıdı be. Süper bir oyunmuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…