Epic Games Store'da yaz indirimi başladı

Bugünden 5 Ağustosa kadar sürecekmiş indirim. Mega Sale'deki gibi kupon vermemişler fakat yine de piyasanın çok altına alabileceğiniz oyunlar mevcut.

Mafia 3 de aynı şekilde 16 TL. Steam‘de ikisi de 60 TL üstünde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Max Payne 3 indirimli sepete atttığımda 10 lira falandı. Almayı unutmuşum indirim bitti kaldı öyle bir dahaki indirim döneminde alırım diyordum oyunun ham fiyatını 3 katına çıkarmışlar şimdi indirimli hali 50 küsürlerde. Bu fiyatlandırmayı yapan her kimse bunlar neyin kafasını yaşıyor ya.
Hocam sorma var ya. Hem L.A Noire hem Max Payne 3 alacaktım, hep 7.75’te takılıyorlar diye almamıştım. Şimdi 50’ye çektiler alamıyorum, kendi ceplerine giren parayı kendileri kısıyor. Saçma sapan işler.

Mafia 2 ve 3 alınır mı sizce?
2 kesin alınır. 3’e iyi demiyorlardı ama fiyat uygun olunca aldım. Bence bu fiyata ikisi de alınır.

Başka ne ki hocam? Anca beleş oyunlar ile kitle çekebiliyor.
Steam varken ne ile çekecek arkadaş ne yapabilir başka? Steam varken kim gidip GOG’dan Witcher oynuyor da Epic’i Steam ile kıyaslayalım? Bir de Steam şu anki bulunduğu konuma birden mi gelmiş?

Bunları konuşmak için erken. Ucuza oyun veriyor, bedavaya oyun veriyor, beni çekiyor. Bir oyun sağlayıcısından daha ne bekleyebilirim bilmiyorum. Launcher’ı düzeltilebilir, tek eksiği o. Steam’deki gibi vitrin sergileyeyim derdim yok benim şahsen

Epic Games haterları çok komik gerçekten :D yok rakibi değilmiş yok şöyle yok böyle. Adam sektöre yenilik getirdi üreticiler için ve tüketiciler içinde (indirim vb.). Oyunlar Steam dışında Epic Games'e çıktığına göre demek ki üreticiler Epic Games'i dikkate alıyor. Siz almıyorsunuz diye öyledir demek değil. Ha bence bir steam olabilir mi? Çok zor ama neden ileride olmasın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı