Bildiğiniz üzere Watch Dogs Epic Games'de ücretsiz oldu ve bende indirdim. Hesabımı UPlay'e bağladım fakat UPlay'da yine "bir Epic Games hizmeti şu an kullanılmıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" hatası ile karşı karşıya kalıyorum. Çözümü var mıdır?
Benim de ücretsiz oyunlarım vardı deneyim dedim ama asla yüklemiyor. Farklı tarayıcılarla denedim VPN aktif pasif yaptım, reklam önleyiciyi kapadım, gerekli yerlerde yeniden başladım, olası sorunlar için yönergeleri izledim ama yok.
Epic ve Uplay hesaplarınızı birbirine bağlayamıyorsanız ve “Doğrulama” ekranında takılıyorsa lütfen aşağıdakileri deneyin:Tarayıcı önbelleğinizi ve tanımlama bilgilerini temizleyin.Başk...
Epic ve Uplay hesaplarınızı birbirine bağlayamıyorsanız ve “Doğrulama” ekranında takılıyorsa lütfen aşağıdakileri deneyin:Tarayıcı önbelleğinizi ve tanımlama bilgilerini temizleyin.Başk...
Bildiğiniz üzere Watch Dogs Epic Games'de ücretsiz oldu ve bende indirdim. Hesabımı Uplay'e bağladım fakat Uplay'da yine "bir Epic Games hizmeti şu an kullanılmıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" hatası ile karşı karşıya kalıyorum. Çözümü var mıdır?