PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 17 Aralık 2020 #211 Hüseyin42 dedi: Yok. Genişletmek için tıkla... Belli ki varmış. Verdiler ve sonra geri çektiler.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #212 PustiPowerV2 dedi: Belli ki varmış. Verdiler ve sonra geri çektiler. Genişletmek için tıkla... Hala haklı olduğunu düşünmüyorsun umarım. Yoksa bazı şeylerden şüphe edeceğim.
PustiPowerV2 dedi: Belli ki varmış. Verdiler ve sonra geri çektiler. Genişletmek için tıkla... Hala haklı olduğunu düşünmüyorsun umarım. Yoksa bazı şeylerden şüphe edeceğim.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 17 Aralık 2020 #213 Yas1n dedi: Hala haklı olduğunu düşünmüyorsun umarım. Yoksa bazı şeylerden şüphe edeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben neden geri çekildiğini söylemedim diye niye çıkışıyorsunuz? Siz haklısınız diye çekildi zaten. Ben şaka amaçlı "İhtimali var mı" için söylemiştim.
Yas1n dedi: Hala haklı olduğunu düşünmüyorsun umarım. Yoksa bazı şeylerden şüphe edeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben neden geri çekildiğini söylemedim diye niye çıkışıyorsunuz? Siz haklısınız diye çekildi zaten. Ben şaka amaçlı "İhtimali var mı" için söylemiştim.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #214 PustiPowerV2 dedi: Ben neden geri çekildiğini söylemedim diye niye çıkışıyorsunuz? Siz haklısınız diye çekildi zaten. Ben şaka amaçlı "İhtimali var mı" için söylemiştim. Genişletmek için tıkla... Biraz geriye dönüp bakarsanız eğer bir sürü kişi yalanladı. Sizde onlardan biri gibi yorum yaptınız.
PustiPowerV2 dedi: Ben neden geri çekildiğini söylemedim diye niye çıkışıyorsunuz? Siz haklısınız diye çekildi zaten. Ben şaka amaçlı "İhtimali var mı" için söylemiştim. Genişletmek için tıkla... Biraz geriye dönüp bakarsanız eğer bir sürü kişi yalanladı. Sizde onlardan biri gibi yorum yaptınız.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 17 Aralık 2020 #215 Yas1n dedi: Biraz geriye dönüp bakarsanız eğer bir sürü kişi yalanladı. Sizde onlardan biri gibi yorum yaptınız. Genişletmek için tıkla... Yaptım da geçmiş geçmişte kalmadı mı? Kusura bakmayın yani bize troll gibi geldi ve ilk başta öyle gözüküyordu.
Yas1n dedi: Biraz geriye dönüp bakarsanız eğer bir sürü kişi yalanladı. Sizde onlardan biri gibi yorum yaptınız. Genişletmek için tıkla... Yaptım da geçmiş geçmişte kalmadı mı? Kusura bakmayın yani bize troll gibi geldi ve ilk başta öyle gözüküyordu.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #216 PustiPowerV2 dedi: Yaptım da geçmiş geçmişte kalmadı mı? Kusura bakmayın yani bize troll gibi geldi ve ilk başta öyle gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Geçmişte kaldı evet dediğiniz gibi.
PustiPowerV2 dedi: Yaptım da geçmiş geçmişte kalmadı mı? Kusura bakmayın yani bize troll gibi geldi ve ilk başta öyle gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Geçmişte kaldı evet dediğiniz gibi.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 17 Aralık 2020 #217 EKAloji dedi: Konu trol ise sınırsız ban gelir umarım. Genişletmek için tıkla... Siz kendinizi hakim/cellat/savcı olarak görüyorsunuz galiba. Yok bu yetmez canını alalım adamın.
EKAloji dedi: Konu trol ise sınırsız ban gelir umarım. Genişletmek için tıkla... Siz kendinizi hakim/cellat/savcı olarak görüyorsunuz galiba. Yok bu yetmez canını alalım adamın.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #218 Yalnız yarın Witcher falan gözükür de onu vermezlerse benim hesabı dünyadan silmem gerekecek sanırım. Alperen Maçka dedi: Siz kendinizi hakim/cellat/savcı olarak görüyorsunuz galiba. Yok bu yetmez canını alalım adamın. Genişletmek için tıkla... Garip insanlar.
Yalnız yarın Witcher falan gözükür de onu vermezlerse benim hesabı dünyadan silmem gerekecek sanırım. Alperen Maçka dedi: Siz kendinizi hakim/cellat/savcı olarak görüyorsunuz galiba. Yok bu yetmez canını alalım adamın. Genişletmek için tıkla... Garip insanlar.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2020 #219 Alperen Maçka dedi: Siz kendinizi hakim/cellat/savcı olarak görüyorsunuz galiba. Yok bu yetmez canını alalım adamın. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi ise dedim zaten. Onlarca insanı boşa gaza getirmek/yanlış yönlendirmek için ideal bir ceza olurdu.
Alperen Maçka dedi: Siz kendinizi hakim/cellat/savcı olarak görüyorsunuz galiba. Yok bu yetmez canını alalım adamın. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi ise dedim zaten. Onlarca insanı boşa gaza getirmek/yanlış yönlendirmek için ideal bir ceza olurdu.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #220 EKAloji dedi: Yanlış bilgi ise dedim zaten. Onlarca insanı boşa gaza getirmek/yanlış yönlendirmek için ideal bir ceza olurdu. Genişletmek için tıkla... Değil diye tam olarak ne yapmamı bekliyorsunuz?
EKAloji dedi: Yanlış bilgi ise dedim zaten. Onlarca insanı boşa gaza getirmek/yanlış yönlendirmek için ideal bir ceza olurdu. Genişletmek için tıkla... Değil diye tam olarak ne yapmamı bekliyorsunuz?