Epic Games yerine Steam'den alma hastalığı

Epic Games daha bu konularda işin başında. Steam'in ilk halini hatırlatırım. Epic Games'de kendini zamanla geliştirecektir.
 
Çözüm getirmeniz gereken bir durum yok, herkes daha iyi servis ister, daha iyi hizmet ister. Siz de Epic Games gibi kalitesiz bir servisi almak yerine Steam gibi kaliteli bir servise yöneliyorsunuz. Sırf ucuz diye Everest PSU, JD SSD almıyoruz neticede, bu da aynı durum. Steam'den almaya devam.
 
Epic Games Launcher stabil olsaydı ucuz olan yerden alırdım fakat Epic Games Launcher çok sorunlu. Oyunu indirirken gece bilgisayarı kapatmak için indirmeyi duraklatıyorsunuz, ertesi sabah bilgisayarı tekrar açıp indirmeye devam etmek istediğinizde indirme sıfırdan başlıyor! Ayrıca topluluk sistemi de yok, arayüzü kararsız çalışıyor, bunun gibi birçok sebep sayabilirim. Bir oyun Steam'de 200 TL olup Epic'de 80 TL olsa bile Steam'den alırım çünkü sorunsuz bir oyun deneyimi yaşamayı tercih ediyorum.
 
Ben de anlattığın şeyleri çok seviyorum ama Epic'te Metro Exodus'u 30 küsüre almamı sağladı. Kalan parayla da Steamden istediğim başka bir oyunu daha aldım.Ben de steam'den almak isterdim çünkü ilk 2 oyun steam hesabımda var ama yapacak birşey yok. Aslında burada steam de kazanıyor
 
Bende de var ya, sadece bedava olduğunda GTA V almıştım aldığım günden beri dokunmadım bile. 30 dk GTA 5 oynadım çıktım. Steam 💚
180 küsür verseydin 10 bin saatten gidiyordun şimdi.


Abi millet çok saçmalamış en ucuz neredeyse oradan alınmalı. Oyun 80tl olsa Steam'da 200 olsa Steam'dan alırım diyor ama o 120tl'ye değmeyeceğini düşünüyorum.

Steam çok paragöz, bunu unutmayın. Evet iyi bir servis ama abartmayın ya, hadi Epic'te 90 Steam'da 100tl olsa Steam'dan alırsın ama 80tl ve 200tl örneği vermek nedir?
 
Ben nedense Epic Games'ten oyun alamıyorum, Epic Games'te kütüphane yapmak istemiyorum çünkü topluluk tarafı yok. Ben ekran görüntüsü almak, kaç saat oynadığımı görmek, inceleme yapmak yani bunları seven biriyim o yüzden Epic Games'ten oyun alamıyorum, ben bu olayı nasıl halledebilirim?
Derdimiz var sanıyoruz ;(
 

Geri
Yukarı