Çözüldü Epic Games yüklenirken 2502 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Vakaka225537

Centipat
Daha fazla  
RAM
3GB
Ekran kartı
Nvidia geforce 8400GS
Epic Games yüklenmiyor böyle bir hata alıyorum, nasıl çözülür yapamadım ve ingilizcem de çok kötü. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Capture 2.PNG
    Capture 2.PNG
    13,4 KB · Görüntüleme: 59
  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    13 KB · Görüntüleme: 57
Çözüm
Hocam, Epic Games kurucusunu kısayol oluştur. Oluşturduğun kısayolun üstüne sağ tık yap özellikler de. Orada dosya konumu verilecek. Onu kopyala. Arama butonuna CMD yaz, yönetici olarak çalıştır de. Kopyaladığın dosya konumunu CMD'ye yapıştır. Sağ tık yapıp Enter'a bas. Sorun düzelmiş olacak.

Hocam, Epic Games kurucusunu kısayol oluştur. Oluşturduğun kısayolun üstüne sağ tık yap özellikler de. Orada dosya konumu verilecek. Onu kopyala. Arama butonuna CMD yaz, yönetici olarak çalıştır de. Kopyaladığın dosya konumunu CMD'ye yapıştır. Sağ tık yapıp Enter'a bas. Sorun düzelmiş olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Dostum çok sağ ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı