A aydan yaman Centipat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 1 22 Haziran 2019 #1 Epic gamesin ve fortnitenin üstüne tıklıyorum ama açılmıyor. Epic Games'i sildim tekrar yüklerken her seferinde 68,8'de kalıyor ve ara sıra kırmızı üçgen içinde ünlem işareti çıkıyor. Ne olur yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2019
Epic gamesin ve fortnitenin üstüne tıklıyorum ama açılmıyor. Epic Games'i sildim tekrar yüklerken her seferinde 68,8'de kalıyor ve ara sıra kırmızı üçgen içinde ünlem işareti çıkıyor. Ne olur yardım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Haziran 2019 #2 Kurulum dosyasını C:\ sürücüne taşıyın ve adını EpicGamesLauncherInstaller yapın. Windows + R'ye basın. Şu komutu girin: msiexec /i "C:\EpicGamesLauncherInstaller.msi" SKIP_DIRECTX="1" Artı 0 Eksi
Kurulum dosyasını C:\ sürücüne taşıyın ve adını EpicGamesLauncherInstaller yapın. Windows + R'ye basın. Şu komutu girin: msiexec /i "C:\EpicGamesLauncherInstaller.msi" SKIP_DIRECTX="1"