Epic Games'de GTA bir daha ücretsiz olacak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse merak ettim sordum şu an oyun alamam ayrıca yine de yardım edenler teşekkür ederim eğer çok hesap aldım 1 tane verebilirim diyen varsa teşekkür ederim olur.

Peki, ben size steam hesabımı vereyim. Beni ekleyin, oradan konuşuruz. Hesapta sadece GTA 5 yok. Önceden verilen ücretsiz oyunlar da mevcut. İstek yollayın.

Teşekkür ederim ama Steam'den Ark atamıyorum galiba en son öyleydi
Neyse merak ettim sordum şu an oyun alamam ayrıca yine de yardım edenler teşekkür ederim eğer çok hesap aldım 1 tane verebilirim diyen varsa teşekkür ederim olur.

Peki, ben size steam hesabımı vereyim. Beni ekleyin, oradan konuşuruz. Hesapta sadece GTA 5 yok. Önceden verilen ücretsiz oyunlar da mevcut. İstek yollayın.

Teşekkür ederim ama Steam'den Ark atamıyorum galiba en son öyleydi
Siz bana atabilirmisiniz Steam Community :: [Komutan] Sh3p4rd
Arkadaş kod.

Son düzenleme:
Sen de haklısın oyun bedava dağıtılırken aç hesapları al al ücretsize sonra gel birilerine ücretli satmaya çalış. Tabi canım emek var emek bir hesap açıp oyunu almak ne kadar alın teri döktüren bir şey bilmiyor muyuz.

Bazıları 10 15 tane almış onlardan ucuza almayı dene yada bayramda paranı bırıktır epic games te 100%50 indirimde

Epic Games'den GTA 5 indirmeyi çok istiyordum ama PC bozuldu ve tamirciye götürüp tamir ettirmem gerekti. Zaman doldu, GTA 5 Epic Games ya da Steam'de bir daha ücretsiz olacak mı?

Vallaha sana ne deyeyim bende de oldu Borderlands GTA 5 ve cılıvızationu telefondan aldım bir daha gelir mi gelmez bu net bir şey ne yapılabilir?
Steam indirimlerini bekleyebilirsin orada %90'a kadar iner.

Son düzenleme:
Hayır ne yapayım bedava mı vereyim millete sadece 1 haftalığına ücretsizdi ve şuan ücretli keriz miyim ben ne boş yaptınız gidin alın abi 170 liraya varsa paranız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…