Gözükmüyor derken?
Şunu dener misiniz?
Ödeme yapma kısmına gelip "uygun kupon yok, tüm kuponları görüntülemek için buraya tıklayın." yazısındaki kısma tıkladığınızda başka sipariş ile ilişkilendirilmişse 'bu siparişi iptal Et'e tıklayın.
Buradan kuponu hesabınıza tanımladınız mı?Resim atmayı unutmuşum.
1 seneden beri Epic'den alışveriş yapmadım hocam.
Buradan kuponu hesabınıza tanımladınız mı?
Banada yardım edebilirmisiniz. Ben %33 lük kuponu aldım. 1 hafta önce sepete ekledim 185 tl (Gta 5) diye gözüküyordu. Bugün oyunu almaya karar verdim ama oyun 275 tl gözüküyor sepette. Acil almam gerek yardım edin. Foto atarım istersenizHayır yapmadım hocam sorunum bundan kaynaklı galiba teşekkürler.
Epic de şu indirimi dümdüz yapsa olmuyor mu ya![]()
Bana da yardım edebilir misiniz? Ben %33'lük kuponu aldım. 1 hafta önce sepete ekledim 185 TL (GTA 5) diye gözüküyordu. Bugün oyunu almaya karar verdim ama oyun 275 TL gözüküyor sepette. Acil almam gerek yardım edin. Fotoğraf atarım isterseniz.
Geri ödeme (Cashback) sonradan hesaba geliyor. Yani ödeme sayfasında yazan fiyat kadar bakiye olması gerekiyor.@519928 hocam bu Nays %10'u iade edince 222 TL'ye geliyor benim kartta 222 TL olması yeterli mi yoksa 247 TL olması mı gerekiyor.
İlk mesajımdaki yöntemi deneyin.Bana da yardım edebilir misiniz? Ben %33 lük kuponu aldım. 1 hafta önce sepete ekledim 185 TL (Gta 5) diye gözüküyordu. Bugün oyunu almaya karar verdim ama oyun 275 TL gözüküyor sepette. Acil almam gerek yardım edin. Foto atarım isterseniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.