Epic Games'de kuponlar gözükmüyor

Slyrox

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'den Dying Light 2 satın almak istiyorum kupon ile ve Nays ile 210 TL'ye geliyor ama hesabımda hiç kupon gözükmüyor ne iş?

Gözükmüyor derken?

Şunu dener misiniz?
Ödeme yapma kısmına gelip "Uygun kupon yok, tüm kuponları görüntülemek için buraya tıklayın." yazısındaki kısma tıkladığınızda başka sipariş ile ilişkilendirilmişse 'Bu siparişi iptal et' e tıklayın.

Kuponlar sağ tarafta profil isminin baş harfinde gözüküyor olması lazım.

@BARIŞ AKARSU @519928 resim atmayi unutmuşum.

Gözükmüyor derken?

Şunu dener misiniz?
Ödeme yapma kısmına gelip "uygun kupon yok, tüm kuponları görüntülemek için buraya tıklayın." yazısındaki kısma tıkladığınızda başka sipariş ile ilişkilendirilmişse 'bu siparişi iptal Et'e tıklayın.

1 seneden beri Epic'den alışveriş yapmadım hocam.

Dosya Ekleri

• image-13.png
    image-13.png
    42,8 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Hayır yapmadım hocam sorunum bundan kaynaklı galiba teşekkürler.

Epic de şu indirimi dümdüz yapsa olmuyor mu ya :)
Banada yardım edebilirmisiniz. Ben %33 lük kuponu aldım. 1 hafta önce sepete ekledim 185 tl (Gta 5) diye gözüküyordu. Bugün oyunu almaya karar verdim ama oyun 275 tl gözüküyor sepette. Acil almam gerek yardım edin. Foto atarım isterseniz

Burada da %20 yazıyor şimdi hangisi? @519928

Bana da yardım edebilir misiniz? Ben %33'lük kuponu aldım. 1 hafta önce sepete ekledim 185 TL (GTA 5) diye gözüküyordu. Bugün oyunu almaya karar verdim ama oyun 275 TL gözüküyor sepette. Acil almam gerek yardım edin. Fotoğraf atarım isterseniz.

Kuponu uyguladın mı hocam sepete.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231223-000824_Nays.jpg
    Screenshot_20231223-000824_Nays.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 46
@519928 hocam bu Nays %10'u iade edince 222 TL'ye geliyor benim kartta 222 TL olması yeterli mi yoksa 247 TL olması mı gerekiyor.
Geri ödeme (Cashback) sonradan hesaba geliyor. Yani ödeme sayfasında yazan fiyat kadar bakiye olması gerekiyor.

Bana da yardım edebilir misiniz? Ben %33 lük kuponu aldım. 1 hafta önce sepete ekledim 185 TL (Gta 5) diye gözüküyordu. Bugün oyunu almaya karar verdim ama oyun 275 TL gözüküyor sepette. Acil almam gerek yardım edin. Foto atarım isterseniz
İlk mesajımdaki yöntemi deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı