detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.285 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 15 Mayıs 2020 #11 Sclxz dedi: Merhaba, ben Epic Games'den Rainbow Six Siege alacağım oyunu Steam'e ekliyebiliyor muyuz yoksa Steam'den mi almamız lazım? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla böyle bir şey mümkün değil.
Sclxz dedi: Merhaba, ben Epic Games'den Rainbow Six Siege alacağım oyunu Steam'e ekliyebiliyor muyuz yoksa Steam'den mi almamız lazım? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla böyle bir şey mümkün değil.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 15 Mayıs 2020 #12 @myswagnotusual yardımcı olur.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 15 Mayıs 2020 #13 Mümkün değil. Oyunu Steam'den de almanız gerekiyor.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 15 Mayıs 2020 #14 @myswagnotusual yeni direksiyon seti yapıyorum. Beraber Ets2 gireriz dimi ?
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 15 Mayıs 2020 #15 Affansen dedi: @myswagnotusual yeni direksiyon seti yapıyorum. Beraber Ets2 gireriz dimi ? Genişletmek için tıkla... Yeni sistem arayışındayım. YouTube'da yeni sistem görürsem hemen alacağım.
Affansen dedi: @myswagnotusual yeni direksiyon seti yapıyorum. Beraber Ets2 gireriz dimi ? Genişletmek için tıkla... Yeni sistem arayışındayım. YouTube'da yeni sistem görürsem hemen alacağım.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Mayıs 2020 #16 Tam tersi olur ama bu konuyu incelemek lazım.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 15 Mayıs 2020 #17 myswagnotusual dedi: Yeni sistem arayışındayım. YouTube'da yeni sistem görürsem hemen alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin önceki Gpu neydi ? Bir de sizin şu anda harici kart yok ama bende de yok ben oynuyorum. Sizde oynayamaz misiniz ?
myswagnotusual dedi: Yeni sistem arayışındayım. YouTube'da yeni sistem görürsem hemen alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin önceki Gpu neydi ? Bir de sizin şu anda harici kart yok ama bende de yok ben oynuyorum. Sizde oynayamaz misiniz ?
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 15 Mayıs 2020 #18 Affansen dedi: Hocam sizin önceki Gpu neydi ? Bir de sizin şu anda harici kart yok ama bende de yok ben oynuyorum. Sizde oynayamaz misiniz ? Genişletmek için tıkla... Sana CS 1.6 kasıyor diyeyim sen anla durumu. Önceki ekran kartı ASUS'un 512 MB'lik bir ekran kartıydı. ETS 2, Dota 2, LoL hepsi açılıyordu.
Affansen dedi: Hocam sizin önceki Gpu neydi ? Bir de sizin şu anda harici kart yok ama bende de yok ben oynuyorum. Sizde oynayamaz misiniz ? Genişletmek için tıkla... Sana CS 1.6 kasıyor diyeyim sen anla durumu. Önceki ekran kartı ASUS'un 512 MB'lik bir ekran kartıydı. ETS 2, Dota 2, LoL hepsi açılıyordu.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 15 Mayıs 2020 #19 myswagnotusual dedi: Sana CS 1.6 kasıyor diyeyim sen anla durumu. Önceki ekran kartı ASUS'un 512 MB'lik bir ekran kartıydı. ETS 2, Dota 2, LoL hepsi açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Yine iyiymiş. Ben kasadan çok anlamam tek PC Building Simulator'den birşeyler biliyorum. Bende sizin anakarti görünce gerçekleri farkettim. Herkesde ddr4 ram yok. Herkes de Rog yok. PC Building Simulator gerçekçi değil. Geçmiş olsun.
myswagnotusual dedi: Sana CS 1.6 kasıyor diyeyim sen anla durumu. Önceki ekran kartı ASUS'un 512 MB'lik bir ekran kartıydı. ETS 2, Dota 2, LoL hepsi açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Yine iyiymiş. Ben kasadan çok anlamam tek PC Building Simulator'den birşeyler biliyorum. Bende sizin anakarti görünce gerçekleri farkettim. Herkesde ddr4 ram yok. Herkes de Rog yok. PC Building Simulator gerçekçi değil. Geçmiş olsun.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 15 Mayıs 2020 #20 Mümkün değildir. Oyunu tekrardan Steam'dan satın almanız gerekiyor.