Epic Games'den alınan Ubisoft oyunları neden ek indirme yapıyor?

Katılım
2 Aralık 2015
Mesajlar
3.398
Çözümler
15
Yer
Düsseldorf
Epic Games üzerinden AC Origins ve Oddysey aldım. Bunlara girmek istediğimde Ubisoft Connect üzerinden ek bir Update yapıyor. Steam üzerinden indirdiğim Ubisoft oyunlarında bunu yapmıyor. Epic Games'de oyunun ilk hali mi var yani hiç güncelleme almamış hali mi iniyor? Daha sonra Ubisoft üzerinden indiriyor anlamadım.
 
Aynı şey Rainbow Six Siege için de geçerli. Nedenini tam olarak bilmiyorum, belki Epic'in indirdiği dosyalar güncel değildir. Bu nedenle Ubisoft oyunları alındıktan sonra Ubisoft Connect üzerinden indirilmesi taraftarıyım.
Valla hocam Origins için bir 22 GB da Ubisoft Connect üzerinden indiriyor şimdi.
 
Bunun sebebini ben de merak ediyorum. Rainbow Six Siege benim bilgisayarımda 56.9 GB yer kaplıyor, arkadaşım indirimde Epic Games'den satın aldı ve 85 GB indirme yaptı. Ubisoft Connect'e geçtiğinde de oyun 60 GB daha indirme yaptı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı