SametDursun Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #21 bedozk65 dedi: Hocam bana Epic demeyin kan beynime sıçrıyor. Oyunları ücretsiz yaparsın iyi hoş ama indirmek bu kadar zor mudur arkadaş. Genişletmek için tıkla... Nesi zor?
bedozk65 dedi: Hocam bana Epic demeyin kan beynime sıçrıyor. Oyunları ücretsiz yaparsın iyi hoş ama indirmek bu kadar zor mudur arkadaş. Genişletmek için tıkla... Nesi zor?
bedozk65 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 152 Yer arkanda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek boş işler müdürü 22 Ekim 2020 #22 SametDursun dedi: Nesi zor? Genişletmek için tıkla... Hocam benim internetim el vermediği için bubdan 1 ay önce 3 gunde indirebildim birinci gün 30 ikinci gün 30 üçüncü gün diyecektimki bir açtım açmaz olaydım 60 küsur GB çöp olmuş ayriyeten sürekli kopma sorunuda ayrı dert.
SametDursun dedi: Nesi zor? Genişletmek için tıkla... Hocam benim internetim el vermediği için bubdan 1 ay önce 3 gunde indirebildim birinci gün 30 ikinci gün 30 üçüncü gün diyecektimki bir açtım açmaz olaydım 60 küsur GB çöp olmuş ayriyeten sürekli kopma sorunuda ayrı dert.
P PowerShellDusmani Femtopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 45 23 Ekim 2020 #23 Riske atmayın 3 Mbps internet ile 40 GB indirdim yarın devam eder diye kapattım indirme sıfırlanmış. Sonra sisteme sövmeyin.
Riske atmayın 3 Mbps internet ile 40 GB indirdim yarın devam eder diye kapattım indirme sıfırlanmış. Sonra sisteme sövmeyin.
SametDursun Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #24 PowerShellDusmani dedi: Riske atmayın 3 Mbps internet ile 40 GB indirdim yarın devam eder diye kapattım indirme sıfırlanmış. Sonra sisteme sövmeyin. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende sorun olmadi 5 6 kere durdurdum pc yi gece kapadim sorun yok İndi şuan oynuyorum
PowerShellDusmani dedi: Riske atmayın 3 Mbps internet ile 40 GB indirdim yarın devam eder diye kapattım indirme sıfırlanmış. Sonra sisteme sövmeyin. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende sorun olmadi 5 6 kere durdurdum pc yi gece kapadim sorun yok İndi şuan oynuyorum