Epic Games'e benzer bir adım Ubisoft'tan geldi!

Geçen birkaç gün içerisinde Epic Games'in aralık sonuna kadar her gün ücretsiz oyun dağıtacağını aşağıdaki konuda paylaşmıştım. Onu incelemediyseniz bakmanızı tavsiye ederim. :)

Epic Games'e Benzer Bir Adım Ubisoft'tan Geldi! (19 Aralık'a Kadar Ücretsiz Oyunlar ve İçerikl...jpg

Epic Games'in bu hamlesinden sonra Ubisoft'da bugünden itibaren 18 Aralık'a kadar her gün ücretsiz bir oyun veya oyun içerikleri paylaşacağını duyurdu. Bugünün kampanyası Assassin's Creed: Valhalla için karakter kostümü ve karakter güçlendirme ücretsiz dağıtılıyor. Diğer günlerin hediyesi ise henüz belli değil. Hediyeyi aldığınızdan itibaren sınırsız bir şekilde Ubisoft kütüphanenize ekleniyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bugünün hediyesini almak için tıklayın

Not: Yeni hediyeler belli oldukça bu konuda paylaşılacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uplay'de neredeyse 15 tane oyunum var (hepsi AAA oyunlar) ve sadece 3-4 tanesini ben aldım gayet cömertler bu konuda. Tabi bunda benim Uplay'in en başından beri kullanıcısı olmam da etkili olabilir.

Tanım: Ben hesap açınca olmuştur.
Ben Steam hesabı açsam kesin Steam da her şeyi bedavaya dağıtır. :D

Yani sırf bu oyun için yüklemem. Ancak Epic gibi 2 haftada bir ya da arada oyunlar dağıtyorlarsa belki yüklerim. Yani ben oyunlarla önceden aram pek olmadığından Ubisoftu pek duymadım. Arada ücretsiz oyun veriyorlar mı?
Binde bir yaparlar bunu. Düzenli olarak dağıtmaz Ubisoft.
Tanım: Ben hesap açınca olmuştur.
Ben Steam hesabı açsam kesin Steam da her şeyi bedavaya dağıtır. :D
Açın da bayram edelim. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı