Epic Games'in verdiği alakasız cevap

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Epic Games hesabımın şifresini, doğum tarihini, kullanıcı adını biliyordum ama E-postamı kaybetmiştim. Bu yüzden desteğe yazdım. Durumu böyle böyle belirttim. Kullanıcı adımı, doğum tarihimi, hesap şifremi yazıp hesabımı alıp alamayacağımı sordum. Böyle bir cevap verdiler. Ne alaka?

Hiçbir şey yapmadılar şimdi memnun musunuz gibi şeyler soruyorlar. Kötü diyeceğim aşırı gıcık oldum.

Bu otomatikleştirilmiş bir sistem. Ticket kapatıldığı için değerlendirme istiyorlar. Yani bir yetkilinin yazdığı bir şey değil.

Bu otomatikleştirilmiş bir sistem. Ticket kapatıldığı için değerlendirme istiyorlar. Yani bir yetkilinin yazdığı bir şey değil.
Ticket kapatılmadı ki. Sorunuma cevap bile vermediler ve ticket atalı 1 hafta oldu.

Zaman aşımı süreleri var. Bir tickete şirketin belirlediği günler içerisinde yanıt gelmezse kapatılır.
Anladım. Sildim Epic Launcher'ı bir daha bulaşmam bu çöpten şeye. Açıklamanız için sağ olun.

İfadeler: die
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…