Epic Games'in verdiği bedava oyunları beğenmemek

Açıkçası beklentiyi yükselten firma değil, insanlar. 7 (8 olacak) yıllık GTA V'i verince gökten CP2077 inecek falan sanıyorlar.

Beklentiyi yükseltenler kendileri, beğenmeyenler kendileri. Bence öpüp başa koyulmalı. İyi olmayabilir ancak insanların çoğunun alamadığı, pahalı oyunlar verdiler.

Görgüsüzlik yapmanın alemi yok bence, "GETA 5 verdiniz, CP2077 -veya herhangi pahalı/güzel oyun- nerede len?" demek bence çok görgüsüzce bir hareket. :)
Şimdi arkadaşım, Ben öyle bir şey demedim. Ki yazımın başında "Bence" yazıyor. O hayali listeler değil. Veya öncesinde verilen GTA V değil. Adamlar böyle bir beklenti oluşacağını az çok bilirler. Senden benden daha çok hatta. Böyle bir etkinlik yapıp 2. oyun gibi oyunlar verilmesi. Bence doğru değil.

Beklentileri kendiniz yükselttiniz. Adamlar 15 gün boyunca oyun vereceğini açıklamış ve veriyor. Bir kere GTA V verdi diye sürekli bu düzeyde oyunlar verecek diye bir kaide yok. Ek olarak verdiği oyunları genel bir kitle duymamış olabilir fakat oyunlar genel anlamda güzel oyunlar. Metacritic puanları gerçekten tatminkar oyunlar. Epic yine güzel işler yapıyor fakat ''ileri görüşlü'' topluluklar cidden kendini RDR, CP 2077 vb. güncel AAA oyunlara inandırdığı için (kısaca yüksekten uçtuğu için) beğenmiyor.
Witcher 3 dağıtsınlar hocam. Ne kadar gereksiz bir oyun olduğunu anlarlar belki :)

Şimdi arkadaşım, ben öyle bir şey demedim. Ki yazımın başında "Bence" yazıyor. O hayali listeler değil. Veya öncesinde verilen GTA V değil. Adamlar böyle bir beklenti oluşacağını az çok bilirler. Senden benden daha çok hatta. Böyle bir etkinlik yapıp 2. oyun gibi oyunlar verilmesi. Bence doğru değil.
Yani haklısınız, zaten siz dediniz demedim. :)

Beklenti oluşacağını bilebilir fakat milletin de hoşafını çıkarması gerekmiyor açıkçası. :)

Neyse, gönül isterdi ki daha güzel oyunlar görelim. Umarım görürüz de. :)

Beklentileri kendiniz yükselttiniz. Adamlar 15 gün boyunca oyun vereceğini açıklamış ve veriyor. Bir kere GTA V verdi diye sürekli bu düzeyde oyunlar verecek diye bir kaide yok. Ek olarak verdiği oyunları genel bir kitle duymamış olabilir fakat oyunlar genel anlamda güzel oyunlar. Metacritic puanları gerçekten tatminkar oyunlar. Epic yine güzel işler yapıyor fakat ''ileri görüşlü'' topluluklar cidden kendini RDR, CP 2077 vb. güncel AAA oyunlara inandırdığı için (kısaca yüksekten uçtuğu için) beğenmiyor.
Hiç bir zaman, hiç bir yerde o listelere inanmadım. Ben o bahsettiğiniz kişilerden değilim. Koskoca firma böyle bir beklenti oluşacağını zaten tahmin edebiliyordur. Böyle bir beklenti oluşturup karşılamamak bence yanlış.
Yani haklısınız, zaten siz dediniz demedim. :)

Beklenti oluşacağını bilebilir fakat milletin de hoşafını çıkarması gerekmiyor açıkçası. :)

Neyse, gönül isterdi ki daha güzel oyunlar görelim. Umarım görürüz de. :)
Kesinlikle. Aynı fikirdeyim.

Hiç bir zaman, hiç bir yerde o listelere inanmadım. Ben o bahsettiğiniz kişilerden değilim. Koskoca firma böyle bir beklenti oluşacağını zaten tahmin edebiliyordur. Böyle bir beklenti oluşturup karşılamamak bence yanlış.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyelim o zaman. Daha 15 gün var ve 2 tane 150 TL civarında (yanlış hatırlamıyorsam) oyun vereceklerini söylemişlerdi. Bakalım bahtımızda ne var.

Gerçekten de. İlk günden itibaren 1 saniye bile yavaşlık yaşamadım. Millet 19:00 oldu mu neden almak zorunda hissediyor kendisini. 1 saat sonra al kardeşim. Kaçmıyor!
Hayır ben 19.01'de aldım oyunu gene sorun yok.

Oyun bedavaya sunulalı 4-5 saat oluyor. Şu an sunuculara rahat girmeniz normal.
İlk çıktığında alıyorum direk.

Bende de herhangi bir sorun yok. Anında giriş yapıyorum, alıyorum oyunu çıkıyorum.
Ben de öyleyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı