Epic Games'in verdiği GTA 5 banlı olan Steam'dan oynanılabilir mi?

Hakan Yavuz3766

Hectopat
Yaklaşık 2 sene önce Steam GTA 5 hesabımdan hile yaptığımdan dolayı sınırsız ban yemiştim ama oyun kütüphanemde duruyor ve istersem tek oyunculu oynayabiliyorum. Şimdi Epic Games'teki Social Club hesabımı bir şekilde Steam'a aktarıp Steam'da oynayabilme gibi bir şansım var mıdır?

Başka mağazadan aldığın oyunu zaten Steam'den açamazsın. Social Club hesabın ban yediyse yeni hesap açmalısın.

Yaklaşık 2 sene önce Steam GTA 5 hesabımdan hile yaptığımdan dolayı sınırsız ban yemiştim ama oyun kütüphanemde duruyor ve istersem tek oyunculu oynayabiliyorum. Şimdi Epic Games'teki Social Club hesabımı bir şekilde Steam'a aktarıp Steam'da oynayabilme gibi bir şansım var mıdır?
Bence deneme, o da ban yer sonra. :)

Epic Games'ten GTA 5'i alıp ücretsiz yeni hesap açabiliyorsun oyun ücretsiz olduğu için herhangi bir sıkıntı olmaz.

İşe yarar mı bilmem ama Rockstar hesabın ile Steam hesabını ayır, Epic Games hesabını yeni bi Rockstar hesabıyla bağla son olarak yeni Rockstar hesabınla Steam hesabını bağla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı