Epic Games'in yılbaşında verdiği oyunlar sizi tatmin etti mi?

RglarX

Hectopat
Daha fazla  
Beni pek etmedi 2-3 tane oyun dışında pek beğenmedim. Not: 2-3 oyun dememden insanlar yanlış anlamış şu oyunları beğendim: (DNF DUEL, Fallout 3, GhostWire: Tokyo, The Outer Worlds, Ghostrunner, A Plague Tale: İnnocence ve Marvel's Guardian of the Galaxy)

Sizin RDR2 dışında "yılbaşı oyunları da şu olmalıydı bence" diyebileceğiniz bir oyun var mı?

Son düzenleme:
Beni pek etmedi 2-3 tane oyun dışında pek beğenmedim.

Sizin RDR2 dışında "yılbaşı oyunları da şu olmalıydı bence" diyebileceğiniz bir oyun var mı?
Bencede 2-3 tanesi güzel. Bi son 2 oyun varya marvel guardians of galaxy ve a plague tale innocence, onları bekliyorum.

Vallahi TR'de bu soruyu sormak hata çünkü bizde sadece triple a seviliyor GoW RDR2 gibi büyük yapımlar bende hepsi Steam'de vardı ama türler olarak hepsi güzel oyunlardı. 1-2 tanesi hariç sevdim ben.

Bencede 2-3 tanesi güzel. Bi son 2 oyun varya marvel guardians of galaxy ve a plague tale innocence, onları bekliyorum.
Hocam keşke A plague tale Requemi verselerdi oyunu boşu boşuna satın almış oldum steamden iadede edemiyorum.

Beni pek etmedi 2-3 tane oyun dışında pek beğenmedim.

Hiç yoktan iyidir. Zaten beleş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…