Epic Games'te Assassin's Creed Valhalla 175 TL

Valhalla, vereceğiniz fiyatın hakkını verecek cinsten bir oyun. Saatlerce oynarsınız, özellikle Viking teması hoşunuza gidiyorsa keyifle oynarsınız. Klasik AC oyunu, çok farklı yaptığı bir şey yok ama fiyatı iyi.

Voidu veya Gamebillet'ten alma imkanınız varsa kesinlikle Complete Edition alın, emin olun fiyat farkını değecek kadar tonlarca ek içerik var.

Ben arkadaşların dediklerine pek katılmıyorum, Valhalla evet çok çok kaliteli bir oyun olmasa da keyifli bir oyun. Türkçe yamasını da kurup zevkinize bakın.

Övecek miyiz her şeyiyle ayni diye? Bir şirket hiçbir şey katmıyorsa, çeşitlilik yoksa gömerim de yerden yere de vururum. Arkadaşa sonuna kadar hak veriyorum. Ayrıca bu oyun en son çıkan oyun ve eski oyunlarının yakınından bile geçemez. Şu oyun savunacağın en son AC oyunu olmalı. Eski oyunlarına benzese ben yine kabul edeceğim ya, originse odysseye benzese öpüp başıma koyarım. Oynadığım en leş ac oyunu. Daha da AC almadan önce fazla fazla düşünürüm zaten. Farklı oyun alalım ama hiç eleştirmeyelim Ac serisini. O da iyiymis.
Ben gömme demedim AC oyunu bu farklılık beklemek saçma dedim, ben AC severim o yüzden aldım alan da zaten farklı bir şey bekleyerek almıyor ac olduğunu biliyor o yüzden alıyor.

Daha bir kaç zaman öncesine kadar her yerde Ubisoft oyunlarını paragraf paragraf açıklama yaparak aşağıladığımda, beğenmediğimi söylediğimde yerin dibine gömülürdüm. Ki bu tartışmalarda karşıdaki kişi oyunu Pintipanda'dan izlerken ben 200 saat gömüp %100 bitiriyordum. Yani ona rağmen bir halttan anlamadığım ve hatta oyunu bilmediğim vs. söyleniyordu.

Şimdi ne değişti de bana gerek kalmadan oyuna sövebilir hâle geldiniz arkadaşlar?

Daha bir kaç zaman öncesine kadar her yerde Ubisoft oyunlarını paragraf paragraf açıklama yaparak aşağıladığımda, beğenmediğimi söylediğimde yerin dibine gömülürdüm. Ki bu tartışmalarda karşıdaki kişi oyunu Pintipanda'dan izlerken ben 200 saat gömüp %100 bitiriyordum. Yani ona rağmen bir halttan anlamadığım ve hatta oyunu bilmediğim vs. söyleniyordu.

Şimdi ne değişti de bana gerek kalmadan oyuna sövebilir hâle geldiniz arkadaşlar?
Ubisoft gomulmesi gereken bir firma. Zira oyunları da öyle. İsteyen istediğini desin oyunu bilmediğini söyleyenler de fanboydan öte değil gözümde.

Türünü sevenler için kaçırılmaması gereken fırsat. Konsolum olsa net alırdım
Hocam hangi konsol var sizde? PS tarafından AC Origins Gold Edition 71 TL, Valhalla Complete 280 TL ve AC Odyssey Gold Edition ise 133 TL. Kaçırmayın çünkü serinin diğer oyunlarına fahiş zamlar geldi. Bilhassa AC Origins Gold çok çok ucuz.

Hocam hangi konsol var sizde? PS tarafından AC Origins Gold Edition 71 TL, Valhalla Complete 280 TL ve AC Odyssey Gold Edition ise 133 TL. Kaçırmayın çünkü serinin diğer oyunlarına fahiş zamlar geldi. Bilhassa AC Origins Gold çok çok ucuz.

Hocam konsolum yok ama yakın zamanda almayı düşünüyorum.

175 TL bu oyunun toplam deneyimi için gayet iyi. Fakat ubisoft connect üzerinden oynamak tam bir çile. Kapanma sorunlarını bir türlü halledemiyorlar. Çevrimdışı oynamak bir çözüm olabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı