Epic Games'te Batman Arkham Night Season Pass yok

Kaan Temiz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG Strix G16 i7-13650HX, RTX 4060 Laptop, 16GB RAM, 512GB SSD, WUXGA 165hz IPS Panel
Normalde Steam dolara geçmeden önce Batman'in Epic Games'te zaten her oyunu var diye 10 20 TL olsa bile almıyordum. Bugün ne var ne yok diye Steam'de gezerken gördüm ki Arkham Knight'ın season Pass'i varmış fakat Epic'te ne bir season Pass ne de bir DLC olmadığını gördüm, acaba Epic Games'teki sürümünde oyunun kendisinde mi var bu DLC'ler?

Burda oyunun içinde olduğu yazılmış. Yine de Epic üzerinden oynamış biri daha garanti cevap verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burda oyunun içinde olduğu yazılmış. Yine de Epic üzerinden oynamış biri daha garanti cevap verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oraya yazan 3 5 kişi de var demiş demek ki gözükmese bile oyunun içinde dahilmiş, sağolun hocam.

Var diye biliyorum, zaten 6 lira hocam alın bakın.
Dediğim gibi zaten bende var seneler önce bedavadan aldım. Steam'den alma gereksinimi duymamıştım, oynamadan önce dikkatimi çekti DLC'lerin gözükmemesi ama sanırım oyun içinde dahilmiş, iyi forumlar hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı