Tiyfy Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar Steam'de olduğu gibi başlatıcı kodu olan "-DX10"u Epic Games'te herhangi bir şekilde kullanabilir miyiz?
Arkadaşlar Steam'de olduğu gibi başlatıcı kodu olan "-DX10"u Epic Games'te herhangi bir şekilde kullanabilir miyiz?
Çözüm Zurnadürüm 16 Haziran 2021 Epic Games > Ayarlar > Oyunu seç > Ek komut satırı değişkenleri kısmına yazarak uygulayabilirsin.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #2 Oyunun .exe dosyasına yapabilirsiniz. Epic Games üzerinden en son yapılmıyordu. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #3 Epic Games > Ayarlar > Oyunu seç > Ek komut satırı değişkenleri kısmına yazarak uygulayabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Tiyfy Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2021 #4 Zurnadürüm dedi: Epic Games > ayarlar > oyunu seç > ek komut satırı değişkenleri kısmına yazarak uygulayabilirsin. Eki Görüntüle 1070786 Genişletmek için tıkla... Buraya ne yazarsam DX 10 ile açar. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Epic Games > ayarlar > oyunu seç > ek komut satırı değişkenleri kısmına yazarak uygulayabilirsin. Eki Görüntüle 1070786 Genişletmek için tıkla... Buraya ne yazarsam DX 10 ile açar.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #5 Tiyfy dedi: Buraya ne yazarsam DX 10 ile açar? Genişletmek için tıkla... Ben Ark'ta -d3d10 komutu ile DX10'da çalıştırıyorum. Ark forumunda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Düzeltme: Evet öyleymiş, hatta AVG'nin sitesinde görmüştüm bunu. Ark: Survival Evolved — How to Optimize Graphics and Boost FPS Artı 0 Eksi
Tiyfy dedi: Buraya ne yazarsam DX 10 ile açar? Genişletmek için tıkla... Ben Ark'ta -d3d10 komutu ile DX10'da çalıştırıyorum. Ark forumunda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Düzeltme: Evet öyleymiş, hatta AVG'nin sitesinde görmüştüm bunu. Ark: Survival Evolved — How to Optimize Graphics and Boost FPS
KS KS Tiyfy Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2021 #6 Zurnadürüm dedi: Ben Ark'ta -D3D10 komutu ile DX10'da çalıştırıyorum. Ark forumunda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Düzeltme: Evet öyleymiş, hatta AVG'nin sitesinde görmüştüm bunu. Ark: Survival Evolved — How to Optimize Graphics and Boost FPS Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Ben Ark'ta -D3D10 komutu ile DX10'da çalıştırıyorum. Ark forumunda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Düzeltme: Evet öyleymiş, hatta AVG'nin sitesinde görmüştüm bunu. Ark: Survival Evolved — How to Optimize Graphics and Boost FPS Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.