Günaydın forum severler. Dün gece saat 22.00 da gelen yeni güncelleme ile tüm arkadaşlarım oyuna giremedi ben dahil sorun Epic Games ile mi alakalı anlamadım. Bannerlord mod Launcher olduğu için oyunu açabiliyorum ama oyunun kendi Launcher'i hiçbir şekilde açılmıyor. Aynı sorunu yaşaayan ya da çözümünü bulan var mı? Herhangi bir hata koduda gelmiyor direk kapanıyor.
Epic Games sorunlarla dolu bir platformdur. Bulut sistemi bile gereğinden çok sonra geldi. Yaptığı şey oyun firmalarına para verip ucuza satıp tekellik yapmak. Dediğim gibi sorunlu bir platform. Olabilir böyle şeyler. Umarım düzeltirler bir iki haftaya.
Epic Games sorunlarla dolu bir platformdur. Bulut sistemi bile gereğinden çok sonra geldi. Yaptığı şey oyun firmalarına para veripucuza satıp tekellik yapmak. Dediğim gibi sorunlu bir platform. Olabilir böyle şeyler. Umarım düzeltirler bir iki haftaya.
Steamdan bir arkadaşında açılmıyor sanırsam ama Epic cidden bir an önce Steam ile yarışına son vermeli ya da hafifletmeli. Çünkü bu onları batağa sürüklüyor gibi görünüyor. Rekabet bizim işimize gelir ama böyle sorunlar olacaksa kalsın.
Steamdan bir arkadaşında açılmıyor sanırsam ama Epic cidden bir an önce Steam ile yarışına son vermeli ya da hafifletmeli. Çünkü bu onları batağa sürüklüyor gibi görünüyor. Rekabet bizim işimize gelir ama böyle sorunlar olacaksa kalsın.