A Anilyildiz10 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #1 FC 24 kolu görmüyor, birçok video denedim kolda sorun yok. PES ve GTA 5'te çalışıyor ama FC de kolu görmüyor. Oyun Epic Games'ten alındı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2024
FC 24 kolu görmüyor, birçok video denedim kolda sorun yok. PES ve GTA 5'te çalışıyor ama FC de kolu görmüyor. Oyun Epic Games'ten alındı.
Y ysfysf Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #2 Detaylı bilgim yak ama silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 8 Ocak 2024 #3 ysfysf dedi: Detaylı bilgim yak ama silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne boyle saçma bir çözüm yöntemi görmedim. Anilyildiz10 dedi: FC 24 kolu görmüyor, birçok video denedim kolda sorun yok. Pes ve GTA 5'te çalışıyor ama FC de kolu görmüyor. Oyun Epic Games'ten alındı. Genişletmek için tıkla... XOutput indirip controllers kısmından New deyin Configuration seçeneğini seçin ve kontrolçüyü tanıtın oyuna girmeden önce start deyip girin sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
ysfysf dedi: Detaylı bilgim yak ama silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne boyle saçma bir çözüm yöntemi görmedim. Anilyildiz10 dedi: FC 24 kolu görmüyor, birçok video denedim kolda sorun yok. Pes ve GTA 5'te çalışıyor ama FC de kolu görmüyor. Oyun Epic Games'ten alındı. Genişletmek için tıkla... XOutput indirip controllers kısmından New deyin Configuration seçeneğini seçin ve kontrolçüyü tanıtın oyuna girmeden önce start deyip girin sorun çözülecektir.