Merhabalar, iki gün önce Epic Games'ten Red Dead Redemption 2 oyununu aldım fakat oyunu indirdikten sonra hikaye moduna girmeye çalıştığım zaman "Buy Red Dead Redemption 2 Story Mode" şeklinde uyarı alıyorum. İşin garibi online modu oynayabiliyorum. Screenshot'ları ekleyeceğim.
Rockstar'a ticket atmamın ardından canlı sohbet ile sorunu hallettim. Aynı sorunu yaşayan olursa diye çözüm ss'ini bırakıyorum. Yardımcı olmaya çalışan herkese tekrardan teşekkür ederim
Merhaba, iki gün önce Epic Games'ten Red Dead Redemption 2 oyununu aldım fakat oyunu indirdikten sonra hikaye moduna girmeye çalıştığım zaman "buy Red Dead Redemption 2 story mode" şeklinde uyarı alıyorum. İşin garibi Online modu oynayabiliyorum. Screenshot'ları ekleyeceğim.
Arkadaş adam konunun başından beri Online almadım diyor hala gelip onu mu aldın bunu mu aldın diyenler var, i n a n i l m a z. Okumadan etmeden iş yapma işinde bir numarayız.
Arkadaş adam konunun başından beri Online almadım diyor hala gelip onu mu aldın bunu mu aldın diyenler var, i n a n i l m a Z. Okumadan etmeden iş yapma peşinde bir numarayız.
Ben mesajı yazdığımda mesaj 1dk önce atılmış olarak gözüküyordu ve cevap yoktu. Mesajı yazıp atacakken oturum açmadığımı fark ettim oturum açtım ve yolladım sonra sayfa yenilendi ve konunun yorumla dolu olduğunu ve çözülmüş olduğunu gördüm. Konu sahibinin profil potoğrafıda değişikti.